Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Tips inför presentationen av årsredovisningen

13 mars 2018 Nu är det snart dags för årsstämma för många bostadsrättsföreningar och vi vill passa på att ge er med avtal om ekonomisk förvaltning några tips om hur vi kan hjälpa er med presentationen av bostadsrättsföreningens årsredovisning.
  • Bokslutspresentation - Vår tjänst Bokslutpresentation innebär att HSB Stockholm sätter samman en presentation av bostadsrättsföreningens bokslut som ni kan använda på föreningsstämman. Presentationen levereras i PowerPoint- format och innehåller även ett talarmanus som underlättar för den som ska presentera bokslutet på stämman.
  • Bokslutsmöte – boka in ett bokslutsmöte med er ekonom för att få en ordentlig genomgång av bokslutet inför föreningsstämman. Vi träffas antingen på HSBs kontor eller hos er i föreningen. Tiderna brukar gå åt snabbt så boka i god tid.
  • Presentation av årsredovisningen – ni kan boka in så att en ekonom kommer ut på föreningsstämman och redovisar årsredovisningen åt er samt svarar på frågor om föreningens ekonomi.

 

För bokning och priser, kontakta er ekonom direkt eller mejla till styrelseservice.stockholm@hsb.se