Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Mötesplats HSB - Entreprenörsmässan 7 maj 2018

11 april 2018 Står ni inför ett projekt i er förening? Eller vill ni kanske veta vad ni kan göra för besparingar? Kom och möt ett 40-tal Ramavtalsentreprenörer inom allt från återvinning till hantverkstjänster och bredband. På plats kommer även våra förvaltare och HSBs samlade expertis finnas till er tjänst. Det bästa av allt är att mässan är kostnadsfri för alla våra medlemmar och kunder!

På mässan kommer våra 40 utvalda ramavtalsentreprenörer finnas på plats från klockan 16:30 till 19:30 så du har tid att fördjupa dig i alla möjliga frågeställningar och samla information om den bästa lösningen på din förenings frågor. Samtidigt som du avnjuter enklare mat, dryck och fika.

Under kvällen kommer tre kostnadsfria föreläsningar att hållas, GDPR - den nya dataskyddsförordningen, Laddstolpar - vad är viktigt att tänka på? och Så håller ni koll på er förenings sparande - titta framåt istället för bakåt. Vi på HSB kommer leda dig som besökare genom en fullspäckad kväll av spännande och intressanta föreläsningar och diskussioner.

Mässan går av stapeln den 7 maj och kommer hållas på Piperska Muren, Scheelegatan 14. Vi öppnar dörrarna till mässan 16:30 och föreläsningarna beräknas hålla på mellan 17:00 och 19:30. Se specifikt schema här nedanför. 

Här kan du läsa mer om mässan och boka din plats!