Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Verksamhetsutvecklaren Jenny: "Det är som att ge sig ut på en händelserik resa tillsammans"

11 augusti 2020 För verksamhetsutvecklaren Jenny Wallencreutz är dagarna ofta fartfyllda, men trots det tar kollegorna alltid sig tid att stötta varandra. Här berättar Jenny om hur det är att arbeta på HSB Stockholm.

Hur är det att arbeta här?
– Jag tycker att det är två saker som utmärker HSB Stockholm. Dels att det är en bred organisation med många roller och kompetenser, det gör att det finns utvecklingsmöjligheter här. Eftersom de kollegor jag arbetar med har kunskap inom olika områden lär jag mig dessutom nya saker varje dag.
Utöver det är HSB:s varma arbetsklimat avgörande för att jag trivs så bra. Dagarna är fartfyllda men vi tar oss alltid tid att stötta varandra.

Vad uppskattar du mest i din roll?
– Att jag får vara den som leder en grupp människor mot ett mål. Det är som att ge sig ut på en händelserik resa tillsammans. För mig är det jätteviktigt att mitt arbete inte bara handlar om ett lönekuvert, jag går hit för att jag vill och för att jag tycker om det jag gör.

Vad tycker du är viktigt att känna till om HSB som arbetsgivare?
– Att HSB Stockholm månar om att minska sin klimatpåverkan och arbetar med hållbarhet i både stort och smått. Alla medarbetare får exempelvis gå en obligatorisk miljöutbildning. För mig personligen är det en stor bidragande faktor till att jag känner mig stolt över att arbeta här, det tror jag inte heller att jag är ensam om.  

Vi söker fler engagerade medarbetare

Är du intresserad av att arbeta med Jenny eller någon av våra andra härliga kollegor? Läs mer om HSB Stockholms lediga tjänster här.