Nyhetsbrev december

22 december 2016

God Jul och Gott Nytt År! 
Det lackar mot jul ... Vi vill därför passa på att önska dig en riktigt härlig och avkopplande jul- och nyårshelg. Så ses vi igen nästa år! 

Vänliga hälsningar 
HSB Uppsala 

Inflyttning vecka 24 och vecka 26, 2017 
Nu släpper vi inflyttningsdatumen för brf Ågatan: 

Plan 11-13 - vecka 24 (måndag-torsdag) 
Plan 14-16 - vecka 26 (måndag-torsdag) 

Fullständigt inflyttningsschema med hisstider hittar du här.

Nästa stomvisning 18 januari 2017 
Nu har vi nöjet att bjuda in till nästa stomvisning, den här gången för dig med lägenhet på plan 14-16. På stomvisningen får du träffa medarbetare från HSB samt från entreprenören HMB. En hel del arbete återstår i lägenheterna men du får i alla fall en bra uppfattning om planlösning och utsikt. 

I samband med visningen bjuder vi på en lättare lunch (wrap eller liknande).

Datum: Onsdag 18 januari 2017 
Tid: Klockan 11.30-12.45. Lättare lunch serveras. 
Plats: Samling i visningslokalen, Östra Ågatan 95 
OSA: Senast 13 januari 2017 till anna.dahlin@hsb.se 

Säkerheten i fokus 
Stomvisningen blir det första tillfället för dig att komma in i lägenheten, då vi av säkerhetsskäl inte kan släppa in dig på bygget annars. Vid visningen är det mycket viktigt att du följer anvisningar på platsen samt respekterar avspärrade områden. 

OBS Om du har små barn ber vi dig att låta dem stanna i visningslokalen med en närstående vuxen medan du besöker din lägenhet. Även detta av säkerhetsskäl, då vi saknar säkerhetsutrustning i rätt storlek för våra allra yngsta kunder ...

Genomförd stomvisning 8 december 
Det var trevligt att träffa så många av er på stomvisningen den 8 december. Visningen vände sig till dig i lägenhet 1-12 samt 25-36 (plan 11-13) och vi hoppas att du fick en tydlig uppfattning om ditt blivande nya hem.