Arbetet på Geijersgatan och problem med vatten

12 juni 2023 Uppsala vatten lägger om befintliga vatten- och avloppsledningar i Kyrkogårdsgatan, Bredmansgatan, Geijersgatan och Viktoriagatan. De befintliga vatten- och avloppsledningar är i behov av renovering.

Styrelsen har informerat tidigare om det pågående arbetet, som du kan läsa mer om på den här sidan. Tyvärr har arbetet resulterat i att vattnet har blivit avstängt utan för-avisering eller att fjärrvärmeledningarna har blivit skadade på grund av Uppsala Vattens arbete. 

När det är planerade vattenarbeten, informerar vi alltid innan. Dock så har vi erfarit att vattnet påverkas utan förvarning på grund av olyckor eller andra oväntade händelser. För att få den senaste informationen rekommenderar vi alla medlemmar att registrera sitt mobilnummer för att få information från Uppsala Vatten så fort det händer något.

På den här sidan kan man registrera sitt nummer: https://www.uppsalavatten.se/sjalvservice/hantera-abonnemang/anmala-nummer-for-sms-om-driftstorningar

Om det är problem med varmvattnet, så kan man följa stegen här: https://www.vattenfall.se/fjarrvarme/avbrott/felsokning/inget-varmvatten?step=1

På vattenfalls sida kan man även se avbrott på en karta med tillhörande prognos när felet väntas bli klart. 

 

/Styrelsen