Medlemsinformation från senaste styrelsemötet

20 september 2023 Information från styrelsen i BRF Fasanen – september 2023

Hej!

Ordinarie styrelsemöte hölls den 18 september.

Delar av styrelsen hade i september det årliga mötet gällande vår underhållsplan. Inget större underhåll finns just nu ”i pipen”. Dock kommer vi att låta inspektera skorstenen samt se över några takpannor på taket på Torggatan 38. Bli inte rädda om ni ser några klättra på taket. De kommer att ha livsele och är således beställda av oss.

På styrelsemötet bekräftade vi det som skrevs om solceller i förra informationsbladet. Vi skjuter på denna fråga till framtiden.

Vi vill informera om vårt fina inpasseringssystem som vi nu haft några år. Om en gäst står nere vid porten och bläddrar fram just ert telefonnummer och ringer så kan ni, efter att ni svarat, trycka på tangent 5 på telefonen så låses porten upp för er gäst. Manual för porttelefonen finns på vår hemsida, under rubriken BOENDEINFORMATION och välj sedan Porttelefon i undermenyn. Klicka HÄR så kommer du direkt till sidan.

Finns inte ert telefonnummer i inpasseringssystemet så kan vi fixa detta. Kontakta mig, Erik 070-620 69 58, så ser jag till att Larsec programmerar in ert nummer och namn. Detta gäller särskilt nyinflyttade men även en del andra.

Om det är någon som inte hämtat ut sina ”taggar” till inpasseringssystemet så finns de hos Larsec på Eriksgatan. Där kan man även köpa nya om man tappat någon. Kom ihåg att anmäla förlust av taggar så vi kan avprogrammera dem från systemet.

 

 

 

Hälsningar

Styrelsen i BRF Fasanen / Erik Persson