Medlemsinformation från senaste styrelsemötet

21 februari 2024

Information från styrelsen i BRF Fasanen – februari 2024

Hej!

Ordinarie styrelsemöte hölls den 19 februari.

# Styrelsen kommer under våren att påbörja ett arbete att sortera bort eventuellt oanvända cyklar som saknar ägare. Närmare information kommer att lämnas direkt i brevlådorna.

# Vid mötet beslutades att installera ytterligare en laddstolpe med dubbla laddmöjligheter. Stolpen kommer att placeras utanför carporten. Vi ser att det finns medlemmar som har laddningsbara bilar men där det tar tid att få en carportplats. Föreningen har fått bidrag beviljat från Naturvårdsverket på halva kostnaden.

Samtidigt vill vi betona att våra laddstolpar, såväl i carporten som kommande på parkeringen, inte är till för snabbladdning. Vi har inte kablar som räcker för det i nuläget. Laddningen skall ses som en underhållsladdning.

# Styrelsen vill även informera om att samtalen med ägarna till den gamla tandläkarpraktiken fortgår, där ägarna undersöker möjligheten att omvandla lokalen till bostad. En HSB-jurist är inkopplad för att få allt på plats juridiskt. Senast på kommande ordinarie föreningsstämma hoppas vi att det skall finnas beslutsunderlag att rösta på, men det kan även kallas till extrastämma om alla bitar faller på plats. Om lokalen skall omvandlas till bostadsrätt måste stämman godkänna detta, där varje medlem har en röst. 

Hälsningar

Styrelsen i BRF Fasanen/Erik Persson