Nytt från styrelsemötet i Januari

26 januari 2023

Information från styrelsen i BRF Fasanen – januari 2023

Hej!

Ordinarie styrelsemöte hölls den 23 januari.

 

1. Vår grovtvättmaskin är nu installerad och kan börja användas. För de som inte vet så finns den i grovtvättstugan i 36-huset. En särskild bokningslista kommer att anslås.

2. Styrelsen vill på förekommen anledning uppmana alla att dels respektera de tider då man får tvätta i tvättstugorna och även respektera att bokad tid gäller. Om någon har bokat tvättstugan så KAN MAN INTE KLIVA IN OCH TA ÖVER! Detta hände en av våra medlemmar för ett par veckor sedan och det är oacceptabelt.

3. Vi i styrelsen går brandsyn i fastigheterna 4 gånger per år. Vart fjärde år kommer brandmyndigheten och granskar vårt brand-skyddsarbete. Vid vår senaste brandsyn hittade vi skräp utanför ett vindsförråd i 36B samt en garderob utanför ett vindsförråd i 38B. Vi (och Räddningstjänsten) accepterar inte att man ställer saker utanför sitt eget vindsförråd varför vi ber ”den skyldige” att avlägsna det som står där. Sedan är det inte tillåtet att placera blomkrukor i fönstren i trapphusen. Fönstren måste vara tillgängliga utan hinder att öppna vid en brandsituation om trapphusen behöver evakueras från rök.

Hälsningar

Styrelsen i BRF Fasanen/Erik Persson