Medlemsinformation från senaste styrelsemötet

26 februari 2023

Information från styrelsen i BRF Fasanen – februari 2023

Hej!

Ordinarie styrelsemöte hölls den 20 februari.

Lämna motioner till stämman senast 31 mars

Ordinarie föreningsstämma är nu planerad till den 8 juni. Kallelse kommer att gå ut till samtliga längre fram. Inför stämman har alla medlemmar möjlighet att lämna motioner (förslag) till stämman att ta beslut om. Enligt våra stadgar skall motioner lämnas senast den sista februari men styrelsen har beslutat att förlänga tiden till den sista mars. Motioner lämnas i föreningsbrevlådan i trapphuset Torggatan 36B.

 

 

Har ni koll på vårt inpasseringssystem?

Vet ni om att man kan lägga in sitt telefonnummer/sina nummer i vårt inpasseringssystem till portarna. På det sättet kan eventuella gäster ringa via ”dosan på väggen” till din telefon (fast eller mobil). När du svarat kan du enkelt trycka på 5 i din telefon så öppnas porten till din gäst.

Kontakta Erik på 070-620 69 58 så fixar vi numret samt lär ut tekniken.

 

Använder ni era ”taggar” till portöppning?

När vi bytte vårt inpasseringssystem för ca 2 år sedan fick alla medlemmar möjlighet att kvittera ut 3 st. ”taggar” till portarna. Flera medlemmar utnyttjade inte detta. Det finns fortfarande möjlighet att kvittera ut dessa. Kontakta Erik 070-620 69 58 så skall jag berätta hur. Det går även att köpa ny tagg till din lägenhet om det behövs.

Taggarna öppnar din port dygnet runt samt även alla källar-nerfarter. Tyvärr har vi ingen ledning till soprummet ännu, för det krävs grävning. Soprummet måste fortfarande öppnas med portkod eller nyckel.

 

 

Hälsningar

Styrelsen i BRF Fasanen/Erik Persson