Om föreningen

Välkommen till HSB24 Huglek!

HSB24 Huglek ligger i stadsdelen Svartbäcken, Uppsala och består av 36 lägenheter. Lägenheterna är mellan 1-3 rum och många lägenheter har också en uthyrningsdel.

Föreningen har tre huskroppar, två på Egilsgatan och en på Styrbjörnsgatan. Föreningen har en fin trädgård med lekplats, grillplats med pergola, buskar och träd med inslag av klarbär, plommon, vinbärsbuskar och äpplen. 

Bara 300m bort ligger Torbjörns Torg med mataffär, pizzeria, sushirestaurang, blomsteraffär mm. Några minuter bort finns vackra naturområden och fina promenadstråk. 

Kommunikation: Bussar går från Svartbäcksgatan till centrum. Cykla gärna 2 km till Stadshuset. Nära till centrum, tåg och bussförindelser.

Hyreslokaler
Inom fastigheten finns 4 källar-/marklokaler som upplåts med hyresrätt och som bidrar till att hålla medlemsavgifterna låga.

Gemensamma utrymmen
Det finns en tvättstuga som kan bokas alla dagar, kostnadsfritt. Föreningen har dessutom en mötes/festlokal.

Utemiljö
Föreningen har en trevlig utegård. Det finns en lekplats med sandlåda, grillplats, pergola samt sittgrupper. 

Värme, vatten och el
Fastigheten värms med fjärrvärme vilket är en miljövänlig och ekonomisk uppvärmningsform som ingår i avgiften. Även kallt och varmt vatten ingår i avgiften. Varje lägenhet har egen elmätare. 

Ventilation
Gångarna har gåtts igenom och testades 2005 och är i gott skick.  

TV och bredband
Vi har comhem som leverantör av bredband och kabel-TV. Grundutbudet av TV-kanaler ingår i avgiften. Telefoni ingår även i gruppavtalet med Com Hem

Parkering
Föreningen har 14 garageplatser och 7 pakeringsplatser som hyrs ut mot betalning. Antal platser är fler i denna förening mot andra från samma period. Styrelsen har hand om kölistan. För övriga medlemmar gäller boendeparkering