På gång i styrelsen, maj

15 maj 2019 Brf 88 Pedalen Detta kortfattade infoblad ger medlemmarna i föreningen möjligheten att få en inlick i det löpande styrelsearbetet och välkomnas även att bidra med inspel! Här ges en kort återgivelse från mötet i maj, 2019

Garageuppfarten
Trots ny asfalt kvarstår risken för att bilars undersida skrapar i nedfarten – föreningen undersöker alternativa lösningar i form av en anpassad gallerdurk för att råda bot på problemet. 

 

Sprickor puts/fasad

Fortsatt dialog med Projektidé samt antagen anbudsgivare för fasadrenoveringen Byggconstruct. Inledningsvis prövas vald metod på en mindre sträcka längs Portalgatan 75 med start under måndag den 13 maj. 
Visar sig vald metod fungera kommer arbetet delas in i tre etapper, vilka respektive beräknas pågå i 2-3 veckor. Det innebär att enskilda hushåll som mest kommer att drabbas av inskränkningar i nyttjandet av sin uteplats under samma tidsperiod. 

 

Garageport

Efter en längre tids återkommande problem med garageporten beställdes en ny garageport. Installation av den nya garageporten beräknas ske under vecka 21.  

 

Arbetsdag 15/6 

Det är dags får den årliga arbetsdagen i föreningen – kom med och bidra till att upprätthålla en trivsam närmiljö- och gemenskap. 

 

Notera att överblivna cyklarinom kort kommer att märkas upp- och därefter samlas in under arbetsdagen. 

Vi kan i samband med detta be dem som haft oturen att bli bestulna på sina cyklar, men inte framhjul, att låsa upp dessa från cykelställ på innegården. 

Dagen inleds kl. 10 och efter arbetet bjuder föreningen på fika- och tilltugg!