Medlemsinformation

14 maj 2018 Extrastämma, sociala medier, Bokning av lokaler och P-platser & garage

Extrastämma torsdagen den 17 maj 2018 kl. 19.00.

Alla medlemmar är hjärtligt välkomna till vår extrastämma!

Sociala medier

Nu finns vår förening på sociala medier. Gå med i Facebookgruppen HSB Brf 80 Stenhällen. Det är en sluten grupp bara för oss som bor i föreningen som du kan använda till all möjlig trevlig och nyttig information. Välkommen!

Bokning av lokaler

De ansvariga har ännu inte fått ordning på bokningen av våra lokaler via nätet. De arbetar stenhårt och gör allt de kan för att få igång det. När det väl går i drift skall det vara perfekt och exakt efter föreningens behov och önskemål.

P-platser och garage

Har du ett garage eller en p-plats som du inte använder? Behöver du den inte, säg upp den och anmäl den som ledig. Ett garage får dock bara användas som uppställningsplats för fordon som är registrerat på den medlem som hyr uppställningsplatsen.

Vi har mycket ont om platser för fordon i bostadsrättsföreningen!

Nästa styrelsemöte blir torsdagen den 24 maj 2018.

Vill du att styrelsen ska ta upp en speciell fråga anmäler du den skriftligen minst en vecka innan sammanträdet, så att ärendet kan förberedas på bästa sätt inför styrelsens möte. Du kan också framföra muntligen det du vill innan styrelsens möte, men var då noga med att anmäla detta i god tid som innan.