Medlemsinformation

16 november 2014 Nya sopsorteringen, tänker du göra om hemma?, vattenutkastaren radhusen

Nya sopsorteringen 
Föreningens ”sopgeneral” låter hälsa att han är mycker nöjd med hur det nya upplägget vad gäller sopsorteringen fungerat hittills! Jätteroligt att vi alla kan hjälpas åt att göra sophanteringen bättre och därmed skapa en ännu trevligare boendemiljö. Dessutom sparar vi pengar åt oss själva. Hurra för oss!!

Tänker du göra om hemma? 
Kontakta då gärna vicevärdsexpeditionen för att få veta vad som gäller och för att få råd och tips så ingenting blir fel!

Vattenutkastaren radhusen 
Ni som inte redan kopplat bort slangen vid vattenutkastaren, gör det NU! Det börjar bli kallt ute och skulle den frysa till så kan det innebära svåra skador på bostaden som du själv i så fall får stå för. Inte kul alls! 

Obs! låsa garaget är ett måste! 
Du som har garage måste låsa båda låsen till garaget! Gör du inte det kan det innebära att du inte får ha ditt garage kvar! Har du bekymmer med något av låsen eller med garageporten så anmäl det till vicevärden för att få problemet åtgärdat!

Nästa styrelsemte 
Nästa styrelsemöte äger rum torsdagen den 20 november. Om du vill anmäla ett ärende och få det behandlat på mötet måste du tala om det senast en vecka innan ovanstående datum för att ärendet ska kunna förberedas. Vill du framföra det munt- ligen innan styrelsen sammanträder så går det förstås också bra.