Medlemsinformation

22 december 2015 Avtackning, andrahandsuthyrning, bastu, trafikordningen i föreningen, extrastämma, expeditionens öppethållande under jul- och nyårshelgen.

Avtackning

Styrelsen avtackade Alf Höök som suttit i föreningens ledning sedan tidernas begynnelse och varit ordförande i många år. Barbro Lundgren som även hon varit styrelseledamot länge avtackades också. Vi önskar dem all lycka i fortsättningen och tackar för allt arbete och engagemang de lagt ner i vår fina bostadsrättsförening!

 

Roland Fredriksson (fram till nu både vice ordförande och ekonomiansvarig) tar med fast hand över ordförandeklubban!

 

 

Andrahandsuthyrning

 

De nya stadgarna vann laga kraft från den 8 september 2015. I och med detta tar nu fören- ingen ut en avgift för andrahandsuthyrning av lägenhet på 10% på fastställt basbelopp per månadsbasis.

 

 

 

Bastu

 

Bastun kommer att iordningsställas och öppnas under det nya året i kvartersgården på Stenhagsvägen 87. Mer om detta senare!

 

 

 

Trafikordningen i föreningen

 

Föreningen strävar efter att våra gårdar skall vara så trafikfria som möjligt. Detta för att värna om våra barn och alla andra boende och samtidigt få en trivsam utemiljö.

  • Bommarna in på gårdarna får därför inte lämnas öppna och olåsta och därmed inbjuda till fri passage.
  • Du får bara ställa upp din bil utanför din ytterdörr/port för i- och urlastning i högst fem minuter!
  • Självfallet kan du inte ställa din bil på gräsmattor, framför bommar eller på några andra ytor som inte är uppmärkta som parkeringsplatser
  • Parkerinstillstånd för hantverkare och vid särskilda tillfällen som tex vid flyttbestyr får du hos vicevärden.
  • Vi anlitar parkeringsbolag som skall hålla ordning i föreningen och bötfälla den som inte följer de regler vi har.

 

Extrastämma

Den 26 januari har föreningen en mycket viktig extra stämma som behandlar vårt nya låssystem!

 

Expeditionens öppettider under jul- och nyårshelgen

Bostadsrättsexpeditionen är öppen som vanligt tisdagen den 22 december. Därefter är det långledigt ända fram till tisdag 12 januari. Som vanligt kan du då vända dig till Boservice eller göra felanmälan på vår hemsida.

God Jul och Gott Nytt År!

 

Nästa styrelsemöte blir torsdagen den 28 januari 2016. Om du har ett ärende som du vill att styrelsen ska behandla måste detta anmälas minst en vecka innan mötet, så att det kan förberedas på bästa sätt. Vill du framföra ditt ärende muntligen innan sam- manträdets början går det förstås också bra.