Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Uppsala ♥ Musikhjälpen

10 december 2014 Världen över lever 35 miljoner människor med viruset HIV och över 70 procent av dem bor i Afrika, i länderna söder om Sahara. Var 15:e sekund smittas någon med hiv och en stor del av dem är barn och tonåringar. Utan medicin blir viruset livshotande.

För att hjälpa de värst drabbade, stoppa spridningen och samtidigt slå hål på fördomar genom att höja kunskapen om HIV och AIDS arrangeras välgörenhetsevenemanget Musikhjälpen. Och i år har Uppsala förmånen att stå värd för arrangemanget och HSB Uppsala vill självklart vara med att bidra och har därför skänkt 10 000 kronor.

Men för att kunna hjälpa så många utsatta som möjligt utmanar vi nu er, ALLA boende i ALLA 110 HSB-föreningar i Uppsala län. Kan ni, tillsammans, samla ihop mer än 10 000 kr (är du inte HSB-medlem så går det SJÄLVKLART bra att bidra ändå)?! Vi kommer dessutom att utmana andra HSB-regionföreningar runt om i landet, och det vore himla roligt om vi på söndag kan säga att HSB Uppsala är den absolut mest generösa av alla :)

Men hur gör man för att bidra?

Man kan välja att skänka 25, 50, 100, 200, 300 eller 500 kr.

För att skänka pengar, gör du såhär:

Skicka ett sms till 72999 och skriv ”okSUMMA Hsbuppsala”

Exempel: ok100 Hsbuppsala

Ni har fram till den 14 december kl 22.00 på er, KÖÖÖR! :)