Verona, Kvillebäcken, Göteborg

Inflyttningsklara lägenheter i Nya Kvillebäckens första etapp. Denna nya stadsdel växer upp och tar höjd för att bli ett av Göteborgs trivsammaste bostadsområde. HSBs Brf Verona ligger väl placerat i området nära det triangelformade torget. Lägenheterna har vackra fönsterdörrar med fransk balkong och balkong i bra lägen.

Nu börjar äventyret!

Nya Kvillebäcken ska växa upp och bli Göteborgs trivsammaste bostadsområde. En centralt belägen plats med stadspuls och omväxlande arkitektur.

Balkongliv

Brf Verona är ett bekvämt och ytsmart boende med härligt balkongliv. Glasade dubbeldörrar mot den stora balkongen och dess odlingsmöjligheter ger luft och ljus. IT-standarden är hög. Och den gemensamma gården får grillplats, bänkar och sandlåda med trädäck för avspänd samvaro.

Välplanerat

I brf Verona finns lägenheter för alla behov. Allt från smarta ettor och små tvåor, till rejäla fyror för dig som kanske lämnat din villa för ett bekvämt och bekymmersfritt boende. Veronas lägenheter är ljusa och behagliga, tack vare stora och välplacerade fönster. Här finns också avskärmningsbar sovdel i alla lägenheter, även för de allra minsta.

Tryggt och stabilt

En stabil ekonomi gör livet mer spännande. HSB har trygga kalkyler i botten som gör att du kan planera din ekonomi långsiktigt.

Grönt cityliv

Hela Kvillebäcken får tydlig miljöprofil, en gemytlig saluhall är färdig inom kort och kommunikationerna in till city är snabba, enkla och täta. Med spårvagn tar det bara 6 minuter in till Brunnsparken.

Göteborgs nya centrala stadsdel blir ett modernt boende med gröna kvaliteter! Centrala läget, ett levande stadsliv, ett miljöskönt tänk och cykelvänliga stråk gör Kvillebäcken till framtidens boende.

Kvillebäcken har perfekta kommunikationer och lämpar sig mycket bra för cykling, men om du ändå inte vill välja bort bilen finns 40 p-platser i garaget under husen. Titta gärna in här på vår sida på Facebook HSB brf Verona.

Information om hela området finns på www.kvillebacken.se.

Ladda ner

1 september 2013

Bevaka nyheter om det här projektet

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

Flytta in redan nu!

Vill du flytta till en nybyggd lägenhet i Kvillebäcken redan nu? Brf Verona har flera inflyttningsklara lägenheter!

Kortfakta

Status:
Försäljning pågår
Lägenheterna erbjuds alla intressenter
Byggstart:
lägenheterna är färdigställda
Inflyttning:

Inflyttning enligt överenskommelse

Adress:
Färgfabriksgatan 14 och 16
Gamla Tuvevägen 16 och 18
Rundbäcksgatan 11
Arkitekt:
Arkitekturkompaniet

Visning

 1. Visning av

  Visningslägenhet om 4 rok på Färgfabriksgatan 14 -  HSB skyltar visar vägen
  Vi visar även övriga inflyttningsklara lägenheter om 3 rok.

  Välkommen!

  27 april 2014, kl 12.00 14.00

Området

Endast 6 minuter från Brunnsparken och 5 min från Ramberget. Området ligger centralt intill Vågmästarplatsen på Hisingen i Göteborg och inramas av Gustaf Dalénsgatan, vattendraget Kvillebäcken, Färgfabriksgatan och Hjalmar Brantingsgatan. Brf Verona har goda förutsättningar att bli ett eftertraktat centralt boende med bra kommunikationer, cykelvänligt läge i stan och korta avstånd till det mesta.

Mer om området

Lediga Objekt

 1. 3 rum och kök, 5 st (2 212 000 – 2 532 000 kr)
 2. 4 rum och kök, 2 st (3 410 000 – 3 478 000 kr)
Visa alla objekt

Kontakt

Karin Pollak, HSB Göteborg
Adress:work Första Långgatan 28A, Göteborg
Direkt: work 010-442 20 37
Växel: 010-442 20 00
Mobil: cell 0707-215 102

Verktyg

Skriv ut denna sida

Tipsa en vän om detta projekt

| Mer

Tipsa en vän om detta projekt

Felanmälan Mina sidor