Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Välkommen till HSB Malmö!

Vi är ett kooperativt bostadsföretag som som erbjuder nyproducerade bostadsrätter och hyresrätter i attraktiva områden. Vi tillhandahåller trygg fastighetsförvaltning för bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och våra egna hyresfastigheter i Burlöv, Lomma, Malmö, Svedala, Vellinge och Trelleborg.

Behöver du hjälp?

Många besökare hittar hjälp och svar själva. Testa du också! Välkommen att kontakta oss om du inte får svar.

Köp bostad

Öppna dörren till ditt nya hem hos HSB. Från norr till söder erbjuder vi nybyggda bostadsrätter för livets alla faser.

Hyr bostad

Upptäck HSBs 25 000 hyresrätter – bra bostäder för dina behov över hela Sverige. Välkommen hem!

För medlemmar

Så kan du påverka ditt boende

Har du åsikter om din förening? Det fina med en bostadsrätt är att du har många möjligheter att påverka ditt boende. Till exempel kan du passa på att skriva en motion inför årsstämman.

7 tips

Medlemsavgiften för HSB Malmö

Nu är det dags att förnya ditt medlemskap. Ta del av förmåner som gratis simskola och juridisk rådgivning. Samt bospara och få förtur till hyreslägenheter och nybyggda bostäder i hela Sverige.

Avsluta ditt medlemskap? Om du inte vill betala avgiften kan du slänga avin och avsluta ditt medlemskap, då får du tillbaka din andel. Men kom ihåg att dina eventuella bosparpoäng då går förlorade.  

Avsluta ditt medlemskap

Sommarkollo för barn - i Magnarp, Skälderviken

Nu har anmälan till årets sommarkollo för barn mellan 9-12 år öppnat. Under tre veckor kommer 24 barn per vecka att skapa härliga sommarminnen och träffa nya kompisar. Här erbjuds barnen en sommarvistelse helt med fokus på att umgås och ha kul.

Läs mer på HSB Skånes hemsida

HSB tipsar

Hitta dina avier i Mitt HSB

När du loggat in i Mitt HSB hittar du information om dina avier under fliken Min bostad och Avier & pantnoteringar.

Du får avierna kvartalsvis, alltså fyra gånger per år, i mitten av december, mars, juni och september.

Logga in

Betala avin enkelt

Du kan ha e-faktura, Kivra, E-postfaktura och autogiro. 

Läs om hur du gör

För dig som bor i bostadsrätt

En liten film som rätar ut frågetecknen och avfärdar de vanligaste missuppfattningarna.

Se filmen här

Byggplaner

Försäljningen i HSB brf Kalk igång

Nu finns tillfälle att bli granne med en natur utan dess like. Alldeles på gränsen till det vackra kalkbrottet vid Limhamn växer nu fyra flerbostadshus fram. Oavsett om du söker en mindre bostad, en lägenhet utformad som ett radhus eller vill leva högt och fritt i ett eget penthouse erbjuder HSB brf Kalk ett boende på en plats med egen karaktär och känsla.

Var med från början och anmäl ditt intresse idag!

För styrelseledamöter

Rätt kontaktuppgifter förbättrar servicen – tipsa gärna!

Det är viktigt att vi på HSB har rätt kontaktuppgifter till de boende. Det underlättar när vi behöver komma i kontakt med någon gällande ett ärende eller nå ut med viktig information. Den boende kan uppdatera sina kontaktuppgifter enkelt i Mitt HSB under flik Mina sidor och Min profil. Ni får gärna hjälpa till att påminna om detta. Det blir både effektivare och bättre service!

Lägg gärna tips på er brf-hemsida

Kunskap

Kunskapsbank styrelsearbete

I vår kunskapsbank hittar du experttips och guider för arbete i brf-styrelse.

Till kunskapsbanken

Boka en stämmoordförande utan kostnad

Alla bostadsrättsföreningar som är medlemmar i HSB Malmö har möjligheten att helt utan kostnad, boka en erfaren ordförande som leder bostadsrättsföreningens stämma.

Boka ordförande här

Fastighetsförvaltning

Komplett utbud av tjänster inom fastighetsförvaltning

Fastighetsförvaltning från HSB Malmö är en klok investering för styrelsen. Om ni är medlemmar i HSB eller inte spelar ingen roll.

Jag vill veta mer

Nyheter från HSB Malmö

Visa alla lokala nyheter

Fler nyheter från HSB

loading gif
 • 17 februari 2023
  För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder. Vinnaren väljs av konsumenterna i en undersökning från strategiföretaget Differ.
 • 09 februari 2023
  Brf Stinsen i Falkenberg, som hör till HSB Göta, vinner pris för ”Bästa projekt”. Projektet har nöjdast kunder i Prognoscentrets NKI-undersökning under 2022. I undersökningen får Brf Stinsen hela 88 på en hundragradig skala.
 • 02 februari 2023
  Den 1 januari 2023 trädde lagändringar i kraft i bostadsrättslagen och årsredovisningslagen, vilket gör att bostadsrättsföreningens stadgar behöver uppdateras.
 • 01 februari 2023
  Den 1 april 2023 börjar nya regler för postutdelning att gälla, något som riskerar att försämra servicenivån. Linn Matic, samhällspolitisk chef, HSB Riksförbund beskriver hur HSB påverkar i frågan.
Visa alla nyheter