Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsförvaltning för bostadsrättsföreningar i Malmö

Väljer ni fastighetsförvaltning från HSB Malmö gör ni en klok investering för styrelsen, för de boende och för bostadsrättsföreningens framtid. Ni får avlastning som gör styrelsearbetet enklare och roligare. Våra fastighetsförvaltare har stor kunskap och lång erfarenhet av att sköta fastigheter.
mainimage

Vi förvaltar hem att längta till

HSB arbetar för att vardagen i er bostadsrättsförening ska flyta på smidigt och enkelt. Med lång erfarenhet och lokal närvaro  erbjuder vi förvaltningstjänster, föreningsstöd och fastighetsutveckling till alla brf:er – oavsett om ni är medlemmar i HSB eller inte.

Här visar vi många av de tjänster som HSB Malmö kan erbjuda.

Vi kan bland annat hjälpa er med erfarna fastighetsförvaltare, den löpande ekonomin, teknisk förvaltning, fastighetsskötsel, renoveringar, solceller, underhållsplaner, bostadsrättsjuridik, energideklaration och smarta energitjänster, och en mängd annat som ska hanteras i en bostadsrättsförening.

Kontakta oss för skräddarsydda lösningar inom allt från vardagsnära tjänster till proaktiva åtgärder för ett framtidssäkert och hållbart boende.

Våra fastighetsförvaltare finns nära din bostadsrättsförening i Malmö

HSB Malmö hittar du i Malmö, Burlöv, Lomma, Svedala, Vellinge och Trelleborg. Med huvudkontor och mindre kontor i Malmö, samt lokalkontor i Trelleborg och Svedala, finns vi alltid nära din förening och erbjuder tjänster med lokal anknytning.

Oavsett hur stor förening eller fastighet, och oavsett om ni är HSB-medlemmar eller inte. 

Alla digitala tjänster samlade i Mitt HSB

Mitt HSB är personliga sidor där du loggar in för att utföra digitala styrelsearbetsuppgifter. Här kan du bland annat attestera fakturor, se aktuella avtal, hantera överlåtelser och få en ekonomisk översikt över din bostadsrättsförening. Du loggar in på Mitt HSB med hjälp av BankID.

Logga in