Till dig som bor i HSB BRF Atleten

29 april 2024 VAD TYCKER DU OM OSS PÅ HSB OCH VÅRA BOSTÄDER?

Nu är det några år sedan HSB brf Atleten stod inflyttningsklart och du flyttade in i din nya bostad. Vår förhoppning är att du trivs i bostaden och föreningen.

Vi vill bli ännu bättre på att utveckla bostäder och miljöer som våra kunder tycker om och trivs i. I samband med inflyttningen i din bostad fick du möjlighet att utvärdera bostaden och den service du fått. Nu när du bott ett tag i din nya bostad vill vi ställa några frågor till dig igen. Inom kort kommer du att få en webbenkät där du har möjlighet att lämna dina åsikter. Vi jobbar kontinuerligt för att bli ännu bättre och skulle bli mycket tacksamma om du vill svara på vårt frågeformulär. 

Inom kort kommer Prognoscentret AB att skicka ut en Nöjdkundenkät* till dig som köpt din bostad av oss på HSB. Är ni två som står på bostaden skickar vi ut en enkät till er var. Som tack för ditt deltagande skänker vi 100 kronor till biståndsorganisationen We Effect, läs mer om deras verksamhet här.

Tack för din hjälp!

Med vänliga hälsningar,

HSB Malmö

* Undersökningen är utvecklad av marknadsanalysföretaget Prognoscentret AB i samarbete med Sveriges bostadsutvecklare. Prognoscentret genomför undersökningen och säkerställer att dina svar behandlas konfidentiellt och att resultatet enbart presenteras för HSB i sammanställd form.