YTTERLIGARE INFORMATION OM ALLENTE OCH VÅR NYA TV-TJÄNST/BOXAR!

29 november 2023

De boxar som vi har beställt är så kallade smart-boxar och heter ”Allente 1”. De har tyvärr drabbats av buggar i mjukvaran då de är helt nya även för Allente.

Detta gör att Allente har skickat de boxar som heter "Prime 680” som är så kallat vanliga digitalboxar. Det är dessa boxar ni har hämtat/ska hämta hos mig och de som vi kommer använda från och med fredag. Detta gör att vi kan köra igång med Allente utan någon fördröjning precis som planerat.

När man väl fått igång boxen så kommer man även kunna skapa ett konto, detta konto fungerar även som en play-tjänst så man kan installera Allente appen på telefon, surfplattor, smart-tv, Apple TV mm. och se TV även där.

När det gäller de nya boxarna, så när de släpps från Allente, kommer jag bli informerad om detta. Jag kommer därefter informera om detta till er och de som vill (min rekommendation) är att man tar kontakt med Bahnhof och beställer hem den nya boxen kostnadsfritt.

I gengäld får vi behålla även den gamla boxen och kan ha den som en extra box eller som reserv om man så vill. Allente vill alltså inte ha den i retur och detta kommer inte kosta något extra för någon.

Vänliga hälsningar

Stefan Thorup

  • TV-box Allente 1
    TV-box Allente 1
  • TV-box Prime 680
    TV-box Prime 680