Styrelsemöte Mars 2022

30 mars 2022

Kapareinfo mars 2022

 

Rapport från styrelsens marsmöte.    

Trasiga takpannor är nu utbytta på våra tak. Ett vindskydd vid återvinningsrummet kommer att monteras, för att skydda den utsatta dörren.  Inga nya, större arbeten ligger i underhållsplanen för detta verksamhetsår. Påbörjade, beslutade arbeten kommer att slutföras. Vi har diskuterat sol/vindskydd vid södra ändan av trädgården. Du som medlem uppmanas att komma med förslag.

Vi behöver fler intresserade till arbetsgruppen för gym/övernattningslägenhet. Att ingå i gruppen innebär inte att du skall utföra arbete, utan vara med och tänka.

Parkeringstillstånd

När du har hantverkare, får endast i/urlastning av firmabil ske innanför grindarna. Därefter skall bilen parkeras på p-plats utanför grindarna. Kontakta styrelsen om du har frågor.

Om du behöver köra in egen bil innanför grindarna för i/urlastning, gäller max 6 minuter.

Skyddsrummen

Det osäkra läget i världen gör att styrelsen inventerar utrustningen i våra skyddsrum. Vi kommer att förbereda garaget för att kunna förvara cyklarna i vid behov. Vi har 48 timmar på oss att iordningställa skyddsrummen vid skarpt läge. Detta hoppas vi inte skall bli aktuellt.

Städdag.

Lördagen den 8 april kl 9:00 träffas vi för att städa upp och iordningställa inför våren. Efter arbetet bjuds på varm korv, kaffe och kaka. Ett bra sätt att träffa grannarna.

Trädgården

När vi tvingades att ta bort vårt körsbärsträd, blev det både soligare och blåsigare. Önskemål om ett vind/solskydd (pergola) har framförts. Kom och tyck till, för att påverka hur vår trädgård ska bli så attraktiv som möjligt. Dina synpunkter är viktiga.

Tvättmaskiner i lägenheten

Våra hus är lyhörda. Synpunkter har framförts att det tvättas i lägenheter sent på kvällarna. Tvättmaskiner får inte vara igång efter kl 22:00. Vi ber alla respektera detta.

Kontakt med styrelsen.

Vi vill gärna ha dina synpunkter. Använd gärna vår e-postlåda för kontakt med styrelsen kaparen.styrelse@gmail.com  

 

Styrelsen för Kaparens brf