Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Välkommen till HSB Östergötland!

Vi är en regionförening som verkar i västra Östergötland och södra Närke. Vi finns på följande orter: Linköping, Mjölby, Vadstena, Motala, Hallsberg, Kumla, Askersund, Åtvidaberg, Ödeshög och Boxholm. Vi erbjuder trygg fastighetsförvaltning för HSBs och privata bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare och våra egna hyresfastigheter. Vi är med och utvecklar nya stadsdelar genom att bygga bostäder i vår region.

EXPERTER PÅ FÖRVALTNING

HSB Östergötlands förvaltning kan avlasta bostadsrättsföreningar med tjänster inom exempelvis ekonomi, fastighetsskötsel och projektledning.
Vi paketerar förvaltningen efter era behov och erbjuder flexibla avtal.

Köp bostad

Öppna dörren till ditt nya hem hos HSB. Från norr till söder erbjuder vi nybyggda bostadsrätter för livets alla faser.

Hyr bostad

Upptäck HSBs 25 000 hyresrätter – bra bostäder för dina behov över hela Sverige. Välkommen hem!

Nyproduktion

HSB brf Ridderstad

Vi bygger ytterligare 47 lägenheter i Berga Park. Lägenheterna är i olika storlekar mellan 2 och 5 rok. Alla med noga utvald inredning och de har inglasad balkong, uteplats eller terrass. Kika och hitta just dina favoriter!

HSB brf Sjöängen

Här finns ett unikt tillfälle att inleda en ny fas i livet vid Vättern. HSB brf Sjöängen består av 44 lägenheter och erbjuder det ultimata boendet för dig som vill bo i nytt och välbyggt - för dig som värdesätter ett funktionellt hem med smarta lösningar och bra materialval.

HSB Bäcken - hyresrätt med extra allt!

I Berga Park har vi byggt 52 stycken hyresrätter. Stilrena och ljusa lägenheter i storlekarna 2-4 rok med olika planlösningar. Mer information hittar du här.

HSB Östergötlands bostadsrättsföreningar

Här hittar du information om HSB Östergötlands bostadsrättsföreningar. 

HSB Östergötlands hyreslägenheter

Här hittar du våra hyreslägenheter

HSB Östergötlands Fastighetsförvaltning

Läs mer om HSBs tjänster inom fastighetsförvaltning för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare!

Mitt HSB

Inloggningssida för Mitt HSB

Här kan du logga in på Mitt HSB 

HSB Bäcken

HSB BÄCKEN HYRESRÄTT

NYBYGGDA HYRESRÄTTER I LINKÖPING MED EXTRA ALLT!

I södra delen av Linköping intill Tinnerbäckens grönområde växer nya bostadsområdet Berga Park fram och här har vi byggt 52 stycken hyresrätter. Bo bekvämt i stilrena och ljusa hyresrätter i storlekarna 2-4 rum och kök med hög standard. Gemensam relax med bastu, diskmaskin & micro, tvättmaskin & torktumlare, balkong eller uteplats, förråd, cykelrum, bilpool och garage eller p-plats. Allt detta ingår i våra nyproducerade hyresrätter.

Välkommen in på HSB Bäckens sida där du kan läsa mer om projektet!

LÄMNA DIN INTRESSEANMÄLAN IDAG!

Fler nyheter från HSB

loading gif
 • 30 november 2022
  Enligt Boverkets senaste prognos dyker byggandet med 25 procent under 2023. Hur påverkar det möjligheten för unga vuxna att köpa en egen bostad? Välkommen till HSBs lunchseminarium i frågan 20 december.
 • 28 november 2022
  Med sina 45 hektar räknas HSBs solcellspark som Sveriges största. – Just nu byggs flera parker i Sverige som blir betydligt större. Men det är kul att vara störst så länge det varar, säger Jon Leo Rikhardsson, vd för HSB Södermanland som intervjuas av DN.
 • 18 november 2022
  Att de ekonomiska utsikterna har sett ljusare ut märks på flera håll och byggandet av nya bostäder är inget undantag. Men trots det så finns det ljusglimtar att skönja när HSB fortsätter med byggprojekten. – Vi fortsätter att bygga där vi kan, säger Henrik Zäther, vd för HSB Projektpartner – en av Sveriges ledande bostadsutvecklare.
 • 18 november 2022
  När det ekonomiska läget känns svajigt är det lätt att känna oro – inte minst när det kommer till boendeekonomi. Men hur ska man som boende i en bostadsrättsförening tänka i oroliga tider? HSB är sedan lång tid tillbaka en stabil och trygg aktör på bostadsområdet som framhäver vikten av långsiktig planering.
Visa alla nyheter