Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Välkommen till HSB Östergötland!

Vi är en regionförening som verkar i västra Östergötland och södra Närke. Vi finns på följande orter: Linköping, Mjölby, Vadstena, Motala, Hallsberg, Kumla, Askersund, Åtvidaberg, Ödeshög och Boxholm. Vi erbjuder trygg fastighetsförvaltning för HSBs och privata bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare och våra egna hyresfastigheter. Vi är med och utvecklar nya stadsdelar genom att bygga bostäder i vår region.

100 år av hemlängtan!

2023 fyller HSB 100 år och det firar vi med en turné genom Sverige.
Fira 100 år med oss!

Köp bostad

Öppna dörren till ditt nya hem hos HSB. Från norr till söder erbjuder vi nybyggda bostadsrätter för livets alla faser.

Hyr bostad

Upptäck HSBs 25 000 hyresrätter – bra bostäder för dina behov över hela Sverige. Välkommen hem!

Nyproduktion

HSB brf Ridderstad

Vi bygger ytterligare 47 lägenheter i Berga Park. Lägenheterna är i olika storlekar mellan 2 och 5 rok. Alla med noga utvald inredning och de har inglasad balkong, uteplats eller terrass. Kika och hitta just dina favoriter!

HSB brf Cyklisten

I populära och familjevänliga Bråstorp bygger HSB brf Cyklisten som består av 42 bostadsrätter bestående av 6 parhus och 36 radhus. Kvarteret får ett rogivande och trevligt intryck då det byggs småskaligt och med variation. Endast ett fåtal bostäder kvar!

HSB brf Sjöängen

Här finns ett unikt tillfälle att inleda en ny fas i livet vid Vättern. HSB brf Sjöängen består av 44 lägenheter och erbjuder det ultimata boendet för dig som vill bo i nytt och välbyggt - för dig som värdesätter ett funktionellt hem med smarta lösningar och bra materialval.

HSB Bäcken - hyresrätt med extra allt!

I Berga Park har vi byggt 52 stycken hyresrätter. Stilrena och ljusa lägenheter i storlekarna 2-4 rok med olika planlösningar. Mer information hittar du här.

Nyrenoverade hyreslägenheter

Kvarteret Laggkärlet

Bostäderna på Prästbolsgatan i Berga är ett trivsamt område som byggdes i början av 60-talet. Nu, efter 60 år står området inför en omfattande och nödvändig ombyggnation och renovering så att fastigheterna och lägenheterna kan hålla i många år till.

Husen är tre till fyra våningar höga och har trevliga innegårdar med lekmöjligheter för barn. Här finns 238 stycken hyreslägenheter från 1 rum och kokvrå till 5 rum och kök.

Välkommen in på Kvarteret Laggkärlets sida där du kan läsa mer om projektet!

LÄMNA DIN INTRESSEANMÄLAN IDAG!

HSB Östergötlands bostadsrättsföreningar

Här hittar du information om HSB Östergötlands bostadsrättsföreningar. 

HSB Östergötlands Fastighetsförvaltning

Läs mer om HSBs tjänster inom fastighetsförvaltning för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare!

Mitt HSB

Inloggningssida för Mitt HSB

Här kan du logga in på Mitt HSB 

HSB Östergötlands hyreslägenheter

Här hittar du våra hyreslägenheter

HSB Bäcken

HSB BÄCKEN HYRESRÄTT

NYBYGGDA HYRESRÄTTER I LINKÖPING MED EXTRA ALLT!

I södra delen av Linköping intill Tinnerbäckens grönområde växer nya bostadsområdet Berga Park fram och här har vi byggt 52 stycken hyresrätter. Bo bekvämt i stilrena och ljusa hyresrätter i storlekarna 2-4 rum och kök med hög standard. Gemensam relax med bastu, diskmaskin & micro, tvättmaskin & torktumlare, balkong eller uteplats, förråd, cykelrum, bilpool och garage eller p-plats. Allt detta ingår i våra nyproducerade hyresrätter.

Välkommen in på HSB Bäckens sida där du kan läsa mer om projektet!

LÄMNA DIN INTRESSEANMÄLAN IDAG!

Fler nyheter från HSB

loading gif
 • 17 februari 2023
  För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder. Vinnaren väljs av konsumenterna i en undersökning från strategiföretaget Differ.
 • 09 februari 2023
  Brf Stinsen i Falkenberg, som hör till HSB Göta, vinner pris för ”Bästa projekt”. Projektet har nöjdast kunder i Prognoscentrets NKI-undersökning under 2022. I undersökningen får Brf Stinsen hela 88 på en hundragradig skala.
 • 02 februari 2023
  Den 1 januari 2023 trädde lagändringar i kraft i bostadsrättslagen och årsredovisningslagen, vilket gör att bostadsrättsföreningens stadgar behöver uppdateras.
 • 01 februari 2023
  Den 1 april 2023 börjar nya regler för postutdelning att gälla, något som riskerar att försämra servicenivån. Linn Matic, samhällspolitisk chef, HSB Riksförbund beskriver hur HSB påverkar i frågan.
Visa alla nyheter