Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Välkommen till HSB Skåne!

Vi är en regionförening som verkar i 17 kommuner i Skåne med marknadsområdeskontor i Lund, Eslöv, Hässleholm, Kristianstad och Ystad. Vi tillhandahåller trygg förvaltning för bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare och våra egna hyresfastigheter. Utöver förvaltning erbjuder vi även hyresrätter och nyproducerade bostäder.
Bilder på ensemble till revyn

Det är dags för revy - Boka biljett idag!

Välkommen på en specialbeställd nummerrevy på Stadsteatern i Lund. Revyn sätts upp som en del i vårt 100-årsfirande och bjuder på många skratt och hög igenkänning.

Köp bostad

Öppna dörren till ditt nya hem hos HSB. Från norr till söder erbjuder vi nybyggda bostadsrätter för livets alla faser.

Hyr bostad

Upptäck HSBs 26 000 hyresrätter – bra bostäder för dina behov över hela Sverige. Välkommen hem!

Autogiro, e-faktura och avier

Har du några frågor om autogiro, kivra,
e-faktura eller avier? Läs mer här. 

Hyr lägenhet

Kolla in våra lediga lägenheter här. 

Förvaltning

Nyfiken på vår förvaltning? Läs mer om alla våra förvaltningstjänster här.

Bli medlem i HSB

Privatpersoner och bostadsrättsföreningar tjänar på att vara medlem i HSB. Läs mer om fördelarna här. 

Hemma i HSB

Här kan du läsa det senaste numret av vår medlemstidning Hemma i HSB, trevlig läsning!

Historien om HSB

Ett daghem i Blckeberg på 40-talet. Läs historien om HSB! 

Stambyte och relining

Vi hjälper bostadsrättsföreningar med både stambyte och relining. Läs mer och ta hjälp av oss här! 

Nyproduktion

Vi på HSB Skåne bygger allt från bostadsrätter till hyresrätter och äganderätter i olika stilar, storlekar och med en medveten anpassning till dig som ska bo där. Hos oss finns det alltid något intressant projekt på gång. Läs om projekten här.

En hållbar brf

Alla kan inte göra allt, men alla kan göra mycket mer. Ta del av våra hållbara tips i hållbarhetsverktyget. Eller nominera din förening till hållbarhetsbidraget!

Barnkollo i Magnarp

Kollotraditionen är gammal, både inom HSB och i Magnarp. En unik sommarvistelse med bus, nya bekantskaper och minnen för livet. Läs mer här. 

Kontakta oss

Vill du ställa en fråga, göra en felanmälan, besöka våra kontor eller ha rådgivning kring våra tjänster och medlemskapet? Kontakta oss! 

Nyheter från HSB Skåne

Visa alla lokala nyheter

Fler nyheter från HSB

loading gif
 • 14 september 2023
  Fjärrvärmepriserna når nya rekordnivåer. Under 2023 har fjärrvärmebolagen höjt priserna med i genomsnitt 8 procent. Den högsta höjningen sedan 1996. Allra mest höjer Solör Bioenergi i Falköping där priset stigit med närmare 32 procent sedan 2022. Det visar den årliga Nils Holgerssonundersökningen, som bland andra HSB står bakom.
 • 13 september 2023
  Mycket har hänt sedan HSB såg dagens ljus för 100 år sedan. Även om en hel del har förändrats finns det sådant som ännu är sig likt. I en specialskriven nummerrevy vill HSB Skåne hylla den svenska bostadsutvecklingen och alla de eldsjälar som engagerat sig i boendet sedan 1923.
 • 05 juli 2023
  Denna sommar kommer underhållet i HSBs solpark utanför Strängnäs att skötas av en grupp om 80 stycken får. Att kombinera solbruk med jordbruk går att göra på många sätt, där fårhållning är ett av de mest produktiva och enkla.
 • 05 juli 2023
  Regeringen har beslutat om nya regler som ska göra det enklare för hushåll och verksamheter att sortera sitt förpackningsavfall. Men hur kommer de nya avfallsreglerna påverka bostadsrättsföreningar och fastighetsägare? HSB med flera har bjudit in Avfall Sverige för att ge svar.
Visa alla nyheter