Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Nybyggda bostäder för livets alla faser.

Vi på HSB Skåne bygger allt från bostadsrätter till hyresrätter och äganderätter. Vi bygger i olika stilar, storlekar och med en medveten anpassning till dig som ska bo där. Hos oss finns det alltid något intressant projekt på gång och om dessa kan du läsa här nedan.

En sak som skiljer oss från andra fastighetsbolag är att vi inte lämnar dig, husen, gården eller området i sticket. Även efter det att byggkranarna har försvunnit, snickarna är klara och vi lämnat över nyckeln till dig, finns vi kvar. Vi förvaltar, sköter om husen och stöttar er i föreningen eller samfälligheten. Det gör att vi kan garantera en alldeles särskild trygghet. Och att våra hus håller i längden.

Kommande nyproduktionsprojekt

HSB brf Strandhusen i Ystad

Läs mer och anmäl ditt intresse!

Visualisering av HSB brf Meteorologen

HSB brf Meteorologen

Läs mer och anmäl ditt intresse!

HSB brf Uppfinnaren

Läs mer och anmäl ditt intresse!

Västerbro i Lund

Läs mer och anmäl ditt intresse!

Östermalmspark i Kristianstad

Läs mer och anmäl ditt intresse!

Slipp budgivning – köp till fast pris

Är du trött på budgivning eller att objekten säljs innan visning? När du köper en nyproducerad bostad i HSB Skåne köper du alltid till fast pris. Du slipper budgivning och vet redan från början exakt vad din nya bostad kommer att kosta. Skönt, eller hur? Vill du veta mer om vad det innebär att köpa en nyproducerad bostad av oss? Hör av dig så berättar vi mer!

Vi hjälper dig med boende i väntan på ditt nya hem

Du som köper en nyproducerad bostad av oss har möjlighet att få hjälp med en ersättningsbostad i väntan på ditt nya boende. Det kan vara skönt att veta om din nuvarande bostadssituation kräver lite mer framförhållning innan flytt, exempelvis om du har ett hus som ska säljas eller flyttar från en annan del av landet. Kontakta oss så berättar vi mer!

Så köper du din bostad i HSB

Är du intresserad av att köpa en nyproducerad bostadsrätt av HSB, men tycker att det kanske är lite svårt att veta hur det går till? Bara lugn, här kan du få guide på vägen så du känner dig förberedd och trygg i alla steg.

Har du frågor om vår nyproduktion?

HSB03462.jpg

Caroline Sellström
046-210 84 97
nyproduktion-skane@hsb.se

 

 

 

HSB03514.jpg

Malou Nordgren
046-210 85 12
nyproduktion-skane@hsb.se