Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Tryggare styrelse med rätt utbildning

Inspiration, motivation, erfarenhetsutbyte, glädje och kompetensutveckling. Det finns många anledningar att gå på kurs på HSB Södertälje! Vi erbjuder dig som är aktiv i din bostadsrättsförening kvalificerade utbildningar som ger dig kunskap och stöd i ditt arbete som styrelseledamot.

Utbildning är en hjärtefråga för oss i HSB. Av erfarenhet vet vi att det är både enklare och roligare att driva en bostadsrättsförening om man känner att man behärskar sitt uppdrag. Välutbildade förtroendevalda ger stabila föreningar och trygga medlemmar.

Välj från vårt breda kursutbud

Vårt kursutbud uppdateras kontinuerligt med nya aktuella föreläsningar blandat med som etablerade kursfavoriter. Du kan gå på kurs i allt från ekonomi, juridik till praktiska kurser för ordförande eller sekreterare. 

Hela vårt kursutbud finns presenterat på webben. Du kan även bläddra i vår kurskatalog. Vill ni ha en tryckt katalog till styrelserummet? Beställ en kostnadsfritt!

Skräddarsydda kurser

Behöver hela styrelsen gå på kurs på samma gång och vill att vi kommer till er? Eller har ni önskemål om en kurs som kombinerar flera olika ämnen på en gång? Vi skräddarsyr ett kursupplägg som passar er! 

Kostnadsfria kurser och medlemspriser

HSBs kurser är öppna för alla som sitter i en bostadsrättsförenings styrelse. Våra medlemsföreningar går kostnadsfritt på våra kurser, träffar och webbinarium. Läs mer om fördelarna med ett HSB-medlemskap här.

Kontakta oss

Frågor, funderingar eller offertförfrågningar? Klicka här för att kontakta oss!