Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Ekonomisk förvaltning som sparar tid och pengar

Ekonomisk förvaltning handlar förstås om att få koll på bostadsrättsföreningens ekonomi. Men det är inte allt. Det handlar också om att frigöra tid för styrelsen, skapa trygghet för de boende, planera inför framtiden och sist men inte minst – öka värdet på fastigheten och alla lägenheter i den. Med lokalkontor i Huddinge, Hallunda, Tullinge, Nynäshamn, Visby och Hemse är vi alltid nära och kan vara med på styrelsemöten och stämmor som ett extra stöd eller för att presentera bostadsrättsföreningens ekonomi.

Vill du veta mer om ekonomisk förvaltning?

Ja, kontakta mig!

Vi håller koll på er ekonomi

På HSB Södertörn gör vi inte bara det som måste göras för att få vardagsekonomin i bostadsrättsföreningen att fungera. Med oss får ni en partner som kan ta hand om allt från löpande redovisning, avisering och bokslut till analys, låneförvaltning, rådgivning och långsiktiga prognoser.

Genom analyser av era ekonomiska nyckeltal kan vi se vad ni är bra på. Vi kan även se var det finns utvecklingspotential och vilka fastighetsinvesteringar ni skulle tjäna på att göra - så att ni kan sänka höga kostnader och spara pengar varje månad. 

Istället för att bara låta ekonomin flyta på skapar vi en hållbar, långsiktig ekonomi som går hand i hand med er underhållsplan.

Med ekonomisk förvaltning får ni en personlig ekonom

Hos oss får ni alla digitala verktyg som behövs för att ni smidigt ska kunna sköta styrelsearbetet när och var ni vill, men ni får också en personlig ekonom att ringa när ni behöver.

Med lokalkontor i Huddinge, Hallunda, Tullinge, Nynäshamn, Visby och Hemse är vi alltid nära och kan vara med på styrelsemöten och stämmor som ett extra stöd eller för att presentera bostadsrättsföreningens ekonomi. Vi erbjuder helt enkelt allt inom fastighetsekonomi och skräddarsyr den ekonomiska förvaltningen efter era behov.

Rätt ekonomisk förvaltning gör skillnad - från första dagen och på sista raden.

Kontakta oss om ekonomisk förvaltning
Vi sköter ekonomisk förvaltning för brf i Huddinge, Hallunda, Tullinge, Nynäshamn, Visby och Hemse. Vill du veta mer om ekonomisk förvaltning eller om någon av våra andra tjänster inom fastighetsförvaltning?

Ja, kontakta mig!

Vad ingår i ekonomisk förvaltning?

Bokföring

Bokföring

Ordning i ekonomin ger en stabil förening.

Mer om bokföring

Lånehantering

Få ordentlig översikt och spara tid.

Mer om lånehantering

Flerårsprognos

Underlaget som krävs för att planera inför framtiden.

Mer om flerårsprognos

Kostnadsfri rådgivning och offert

Få en kostnadsfri rådgivning och offert eller boka in ett möte - redan idag!

Gör en offertförfrågan

Kontakta oss idag

Maila forvaltning.tillsammans@hsb.se eller ring på 08-608 68 00.