Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Välkommen till HSB Uppsala!

Vi är din regionala HSB-förening och verkar i Uppsala och Enköping. Vi erbjuder bostäder i form av nyproduktion och hyresrätter, bospar, medlemskap och förvaltningstjänster. Välkommen!

Fastighetsförvaltning

Vi är din lokala fastighetsförvaltare och erbjuder ett brett utbud av ekonomiska och tekniska tjänster inom boservice.

Köp bostad

Köp bostad

Öppna dörren till ditt nya hem hos HSB. Från norr till söder erbjuder vi nybyggda bostadsrätter för livets alla faser.

Hyr bostad

Hyr bostad

Upptäck HSBs 26 000 hyresrätter – bra bostäder för dina behov över hela Sverige. Välkommen hem!

Vanliga frågor och svar

Här hittar du svar på frågor om tex avier, överlåtelser, hyresrätter och bosparande.

Frågor och svar

Felanmälan

Gör din felanmälan enklet via formulär på hemsidan.

Till felanmälan

Hitta dina avier

Du hittar alltid dina avier i vårt inloggade läge Mitt HSB.

Till dina avier

Logga in i Mitt HSB

I Mitt HSB kan du ta del av allt som rör ditt boende och utföra ärenden när det passar dig. 

Logga in i Mitt HSB

Utbildningar hösten och våren 2023-2024

Jobba hos oss

Hyresrätter i Uppsala och Enköping

Bostadsrättsföreningar

Nyproduktion

Luthagen Strand 2

HSB planerar att bygga exklusiva bostadsrätter i ett centralt läge vid kanten av Fyrisån. Säljstart sker preliminärt hösten/vintern 2022. Ett perfekt val för dig som söker ett attraktivt och nybyggt boende med högsta kvalitet.

Anmäl intresse

Brf Normann

Drömmer du om ett boende där närhet till stadspuls väger lika tungt som naturupplevelser och friluftsliv? I brf Normann bor du med närhet till både service, kommunikationer och Fyrisån.

Försäljning pågår

Fler nyheter från HSB

loading gif
 • 06 december 2023
  We Effect arbetar för att människor i fattigdom ska få ett tryggt hem där de kan leva idag och i framtiden. Välkommen att ge en gåva till HSBs och We Effects julinsamling.
 • 28 november 2023
  Varmt välkomna till ett kostnadesfritt Bomorrowwebbinarium den 15 december kl 08.00 - 08.45, där vi bland annat kommer att samtala kring hur man kan att matcha förväntningar i fråga om bostäder inför nyetableringar, samt dess möjligheter och utmaningar.
 • 27 november 2023
  Den 1 januari 2024 träder en lagändring i kraft som möjliggör för bostadsrättsföreningar att hålla helt digitala stämmor. En bostadsrättsförening som vill utnyttja möjligheten att hålla en helt digital stämma behöver ange det i sina stadgar. En helt digital stämma kan hållas utan stöd i stadgarna om extraordinära omständigheter kräver det, till exempel vid en ny pandemi.
 • 07 november 2023
  Den trefaldiga vinnaren Karlstad lyckas kamma hem priset för Årets Arkitekturkommun en fjärde gång och blir vinnaren för år 2023. Karlstad följs tätt av Borås på andraplats och Landskrona på tredje. Det visar en rapport som har tagits fram av Evimetrix på uppdrag av Sveriges Arkitekter och HSB Riksförbund.
Visa alla nyheter