Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Välkommen till HSB Uppsala!

Vi är din regionala HSB-förening och verkar i Uppsala och Enköping. Vi erbjuder bostäder i form av nyproduktion och hyresrätter, bospar, medlemskap och förvaltningstjänster. Välkommen!

Årlig bosparträff

Välkommen till bospararnas årliga träff den 28 mars

Avisering för årsavgift 2023 har gått ut. Vill avsluta ditt medlemskap i HSB Uppsala?  Logga in i Mitt HSB och fyll i ett utträdesformulär. Klicka här. 

Köp bostad

Öppna dörren till ditt nya hem hos HSB. Från norr till söder erbjuder vi nybyggda bostadsrätter för livets alla faser.

Hyr bostad

Upptäck HSBs 25 000 hyresrätter – bra bostäder för dina behov över hela Sverige. Välkommen hem!

Vanliga frågor och svar

Här hittar du svar på frågor om tex avier, överlåtelser, hyresrätter och bosparande.

Frågor och svar

Felanmälan

Gör din felanmälan enklet via formulär på hemsidan.

Till felanmälan

Hitta dina avier

Du hittar alltid dina avier i vårt inloggade läge Mitt HSB.

Till dina avier

Logga in i Mitt HSB

I Mitt HSB kan du ta del av allt som rör ditt boende och utföra ärenden när det passar dig. 

Logga in i Mitt HSB

Jobba hos oss

Hyresrätter i Uppsala och Enköping

Bostadsrättsföreningar

Nyproduktion

Luthagen Strand 2

HSB planerar att bygga exklusiva bostadsrätter i ett centralt läge vid kanten av Fyrisån. Säljstart sker preliminärt hösten/vintern 2022. Ett perfekt val för dig som söker ett attraktivt och nybyggt boende med högsta kvalitet.

Anmäl intresse

Brf Normann

Drömmer du om ett boende där närhet till stadspuls väger lika tungt som naturupplevelser och friluftsliv? I brf Normann bor du med närhet till både service, kommunikationer och Fyrisån.

Försäljning pågår

Fler nyheter från HSB

loading gif
 • 17 februari 2023
  För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder. Vinnaren väljs av konsumenterna i en undersökning från strategiföretaget Differ.
 • 09 februari 2023
  Brf Stinsen i Falkenberg, som hör till HSB Göta, vinner pris för ”Bästa projekt”. Projektet har nöjdast kunder i Prognoscentrets NKI-undersökning under 2022. I undersökningen får Brf Stinsen hela 88 på en hundragradig skala.
 • 02 februari 2023
  Den 1 januari 2023 trädde lagändringar i kraft i bostadsrättslagen och årsredovisningslagen, vilket gör att bostadsrättsföreningens stadgar behöver uppdateras.
 • 01 februari 2023
  Den 1 april 2023 börjar nya regler för postutdelning att gälla, något som riskerar att försämra servicenivån. Linn Matic, samhällspolitisk chef, HSB Riksförbund beskriver hur HSB påverkar i frågan.
Visa alla nyheter