Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fri entré till Nordiska museet för HSBs medlemmar

07 juli 2022 Har du vägarna förbi Stockholm i sommar? Passa på att besöka Nordiska museet! Här kan du se Folkhemslägenheten – en HSB-boendemiljö från 40-talet, olika aktuella utställningar och låta barnen leka av sig i museets lekstuga.
Vy över Nordiska museet

Om erbjudandet:
HSB-medlemmar har fri entré till Nordiska Museet och Lekstugan. Upp till fyra barn kan följa med kostnadsfritt, med undantag för tillfällen för särskilda evenemang med förhöjd avgift. Du har även 10 procent rabatt i Nordiska museets butik.

Gör så här:
1. Boka biljetter på Nordiska Museets webbplats.
2. Välj biljettyperna: Entré till Nordiska museet och/eller Lekstugan inkl. entré till Nordiska museet.
3. I kassan väljer du ”Vuxen med HSB-kort” och/eller ”Barn med HSB-kort”.
4. Visa ditt medlemsbevis i HSB i entrékassan vid besöket. Här hittar du ditt digitala medlemsbevis

En riktigt skön sommar önskar HSB!

Folkhemslägenheten är en hemmiljö från slutet av 1940-talet som byggts upp inne i Nordiska museet. Lägenheten består av två rum och kök och är typisk för hur en nybyggd HSB-lägenhet kunde se ut vid tiden.

Bilder: Karolina Kristensson, Nordiska museet

Upptäck fler erbjudanden och rabatter för HSBs medlemmar