Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Medlemserbjudanden

Som HSB-medlem har du tillgång till många uppskattade medlemserbjudanden.

Aktuella erbjudanden

HP: Upp till 40 % rabatt på teknik + extra rabatt

Fynda ny teknik till fantastiska priser! Du som HSB-medlem har tillgång till en speciell olinebutik hos HP Online Store med rabatterade priser på datorer, skrivare, skärmar, tillbehör och mycket mer.

HP Store erbjuder dig som HSB-medlem upp till 40 procent rabatt i medlemsbutiken jämfört med i den publika butiken. Just nu får du dessutom ett exklusivt erbjudande som ger dig ger ytterligare 5 procent rabatt på majoriteten av sortimentet.

Logga in för att ta del av erbjudandet

Centro: 20 % på kakel och klinker

Är det dags att förnya badrummet eller renovera köket? Nu får du som HSB-medlem 20 procent på kakel, klinker och granitkeramik hos oss på Centro. För inspiration, besök våra Concept Studios eller vår Instagram. Rabatten gäller mot uppvisande av medlemsbevis. Erbjudandet gäller 2024.

Logga in för att ta del av erbjudandet

Vrida of Sweden: 25 % på lamparmar

Flytta taklampan med lamparmar från Vrida. Installationen är enkel och lamparmarna ger dig möjlighet att flytta taklampan upp till 150 cm. Dessutom är de roterbara i 360 grader. Under mars och april får du som medlem i HSB 25 procent på alla modeller på Vrida med användningen av rabattkoden som du hittar på Mitt HSB. Ordinarie rabatt under resten av året är 20 procent.

Logga in för att ta del av erbjudandet

Repamera: Reparera vårjackan – fritt byte av löpare

Visste du att det i 9 av 10 fall är löparen som behövs bytas när dragkedjan bråkar? Löparen är släden på dragkedjan, den man drar upp och ner för att öppna och stänga.

Nu får du som HSB-medlem fritt byte av löpare på vårjacka. Erbjudandet gäller vid användning av rabattkod. Max 5 jackor/löpare per hushåll, bara en per tillfälle. Genom att laga dina kläder, skor och andra textilier hjälper du både din plånbok och miljön. Repameras mål är att göra det enkelt att agera cirkulärt genom att laga, tvätta och måttanpassa dina textilier – online.

Logga in för att ta del av erbjudandet

Micki: 15 % rabatt på leksaker året ut

Nu får du som HSB-medlem 15 procent rabatt på alla leksaker på mickiofsweden.com. Här hittar du alla barnens favoritleksaker, från Pippi, Bamse, Bluey, Skrållan, Rubens Barn och många fler. Erbjudandet gäller på mickiofsweden.com till och med 31 december 2024 mot uppvisande av rabattkod som du hittar i Mitt HSB. Kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Logga in för att ta del av erbjudandet

Maze interiör: 25 % på möbler

Hos Maze hittar du hållbara och snygga designmöbler tillverkade i Sverige. Du får 25 procent mellan 1 mars och och 31 maj.

Logga in för att ta del av erbjudandet

Nordkök: Beställ en JOY wokpanna och få en mandolin på köpet

Som medlem i HSB får du en mandolin på köpet när du beställer en JOY wokpanna 28 cm. Wokpannan är tillverkad i gjuten aluminium med keramisk PFAS-fri non-stickyta. Erbjudandet gäller fram till 31 maj 2024.

Logga in för att ta del av erbjudandet