Medlemsinformation April 2020

09 april 2020 Årsstämman flyttad pga rådande situation med Covid-19

Styrelsen har tidigare kommunicerat att föreningens årsmöte skulle äga rum onsdagen den 15 april kl 18.30. Med tanke på nuvarande situation med Covid-19 och de rekommendationer som finns har styrelsen valt att senarelägga årsstämman. Nytt preliminärt datum är onsdagen den 17 juni kl 18.30, plats meddelas senare. Årsredovisning kommer inom kort ut på föreningens hemsida. För er som inte har möjlighet att läsa den där vänligen maila eller lämna en lapp med namn och lägenhetsnummer i styrelsens postfack så delar vi ut den i pappersform till er.

 

På grund av den rådande situationen med Covid-19 så har ComHem valt att skjuta på övergången till digital sändning till 8 september.

 

För tillfället så kommer vi fortfarande att genomföra föreningens trädgårdsdag den 25/4, då denna aktivitet är utomhus och vi kan hålla avstånd till varandra. Dock kommer styrelsen inte att fixa en gemensam fika med tanke på rådande situation. Vi hoppas ni har förståelse för detta och vi hoppas vi kan ta igen detta i höst.

Vi kommer i samband med trädgårdsdagen ta hem en container där ni kan slänga grovsopor.

 

Mvh

Styrelsen