Nyheter December 2019

01 december 2019

Vi vill börja informera om att föreningens gym är klart och under december månad får man pröva på gymmet fritt men från och med januari kommer det att kosta 40 kr/mån att få tillgång till gymmet och man binder sig för 6 månader i taget. Anmälan sker till styrelsen.

Regler för användning av gymmet finns i rummet och betalar man avgiften accepterar man automatiskt reglerna. Gymmet ligger i källaren 15.

 

Statusuppdatering Balkongrenovering: Vi har nu en projektledare som håller på att skriva förfrågningsunderlag för den kommande upphandlingen som kommer gå ut i början av nästa år och vi hoppas på en byggstart innan sommaren.

Hyresnämnden har beslutat att vi får göra utbyggnationen av befintliga balkonger, så vi kommer bygga befintliga balkonger större.

 

Hösten är kommen och snart är julen här och vi brukar ha levande ljus tända så vi vill också passa på att påminna våra medlemmar att kolla så att batteriet fungerar i din brandvarnare samt att ta en extra titt att du släckt ljusen när du går hemifrån.

 

Mvh

Styrelsen