Nyheter från styrelsen

20 januari 2016

Som ett led i att synliggöra styrelsens arbete för alla våra medlemmar kommer en sammanfattning av varje styrelsemöte att göras och läggas ut här på hemsidan. Vi hoppas att detta kan bidra till ökat intresse och förståelse för de olika processer som äger rum i en bostadsrättsförening. 

I januari har styrelsen haft ett ordinarie styrelsemöte och en heldagskonferens. På styrelsemötet 11/1 gick vi bland annat igenom följande: 

Föreningen har ett pågående radonarbete, där vi mäter radonhalterna i våra lägenheter. Hus 17 har under hösten haft en mätomgång som ligger till grund för övriga hus. Nu har "puckarna" för radonmätning i hus 17 samlats in och kommer att skickas till analys. Ansvarig från Arborraren och ansvarig från HSB kommer att ha ett uppföljnings- och planeringsmöte inör det kommande arbetet med radonsanering efter analysen. 

Vi beslutade även att synliggöra vårt arbete på webben inkluderat intervjuer med ledamöterna. 

Utöver detta går styrelsen varje månad igenom punkter såsom inkomna skrivelser, underhållsplanen, ekonomi, nya medlemmar, andrahandsuthyrningar mm. 

Under konferensen den 16/1 diskuterades bland annat styrelseledamöternas arbetsuppgifter, nedlagd tid och framtida arbetsfördelning. Vi diskuterade även behovet av förvaltning och fastighetsskötsel samt fastlade konkreta åtgärder utifrån underhållsplanen för 2016.