Nytt från styrelsen

07 februari 2016

Måndagen den 1 februari ägde årets andra styrelsemöte för vår förening rum. Efter ett beslut från styrelsen kommer vi efter varje möte att delge några punkter för att ge alla våra medlemmar större inblick i styrelsearbetet. Kanske kan vi på detta sätt öka engagemanget och lusten att sitta med i styrelsen? Det är i alla fall vår förhoppning eftersom det är ett spännande och roligt arbete med stor möjlighet att påverka beslut som rör allas vårt boende.

Under mötet behandlades bland annat följande punkter:

- Vi kommer att påbörja en utredning om gemensamma utrymmen då önskemål om bland annat ett motionsrum och hobbyrum inkommit till styrelsen.

- Under 2016 kommer ventilationen att kontrolleras i samtliga hus

- Glöm inte möjligheten att påverka ditt boende genom att närvara på årsmötet den 20 april kl 18:30 på La Cuvée, på andra sidan spåret. Det är ett ypperligt tillfälle att få mer insyn i ditt boende och också ta del av det arbete som pågår. Sista dag att lämna in motioner är den 31 mars. 

- Är du intresserad av att få mer erfarenhet av styrelsearbete, påverka ditt boende och få en extra slant i plånboken? Kontakta oss via mail arborraren@bredband.net så berättar vi mer om vad uppdraget som styrelseledamot innebär.

Önskar dig en trevlig februari!

 

//Styrelsen