Styrelsemöte juli

08 juli 2016

Sommaren är här med allt vad det innebär! Styrelsen har haft sitt juli-möte och på detta diskuterade vi följande punkter som vi vill att våra medlemmar får med sig:

Det är absolut förbjudet att mata fåglar på våra gårdar eller från våra balkonger. Detta gäller alla sorters fåglar. Vi arbetar aktivt med att få bort både skatbon och fiskmåsbon och matningarna är kontraproduktivt arbete. Snälla, hjälp oss med detta!

Vi vill också uppmana alla att stänga alla ytterdörrar, såväl källardörrar som trapphusdörrar. Det har observerats ett flertal gånger att dörrar stått uppställda och detta inbjuder både skadedjur (ja råttor tar sig in denna väg och finns gott om i Göteborg!) och otillbehöriga personer som inte tillhör föreningen. Så, för din, min och allas vår säkerhet - STÄNG dörren efter dig! 

För att avsluta med något positivt: BRF Arborraren blev beviljade det högsta medlet av HSB:s kulturfond, nämligen 5000:- för att få en skjuts i rätt riktning då vi önskar skapa ett gym, bibliotek och hobbyrum till föreningen. Som några kanske har märkt, så har vi redan nu tagit ut de gamla sop-sugarna, något som var en förutsättning för att skapa hobbyrummen. Så under hösten kan ni se fram emot att se våra gemensamhetslokaler växa fram!

Nästa ordinarie styrelsemöte äger rum första måndagen i september och vi vill passa på att önska alla medlemmar en härlig sommar med sol och bad och många goda middagar!

//Styrelsen