Styrelsemöte juni

08 juni 2016

Tisdagen den 7 juni träffades styrelsen för ordinarie styrelsemöte. Punkter som berördes och som vi vill förmedla till våra medlemmar var följande:

Om du ska renovera, tänk på att ALLTID inkomma med en förfrågan till styrelsen där du noggrant beskriver vad du ska göra och hur du har tänkt att gå till väga. Det är extra noga då det gäller att ta ner väggar eller renovera badrum och kök. Extra viktigt att du tittar på den fläkt du sätter in i köket så att den är godkänd för lägenheter.

När du väl fått godkänt från oss i styrelsen är det viktigt att du informerar dina grannar om dina planer, gärna både med besök hos dem samt att du sätter upp en vänlig lapp i trapphuset samt granntrapphuset om din renovering riskerar att störa även denna uppgång. Tänk också på att inte göra störande inslag på kvällstid. Försök att inte sprida ut borrningar i betongvägg utan förbered alla borrningar du ska göra så att det inte tar så lång tid.

Vad gäller enkäten om de allmänna utrymmena så har styrelsen skickat in en ansökan om att få bidrag från HSB:s kulturfond för att genomföra förändringarna. Vi kommer att kunna tillgodose de tre mest framröstade förslagen: Gym, Bibliotek och hobbyrum. Kanske inte alla på samma gång, men på sikt. Vi tackar för allas medverkan i enkäten och håller er uppdaterade så snart som vi själva vet! Övriga förslag (en av varje) som inkom är bastu samt cykelförråd, vilka inte kommer att bli aktuella. 

Ventilationsåtgärderna återupptas igen efter sommaren.