Styrelsenytt April

08 april 2016

I måndags träffades styrelsen för sitt aprilmöte som också var det sista med sittande styrelse. Vi konstaterade att vi under året genomfört en hel del punkter som funnits med ett tag. Den 23 april väljer vi och alla medlemmar in en ny styrelse utifrån valberedningens förslag - du har väl inte missat att årsstämman äger rum den 20 april kl 18:30 på La Cuvée som vanligt? Välkommen dit för att där göra din röst hörd, dricka lite vin, smaska lite tilltugg och prata med dina grannar.

Under mötet diskuterade vi även en kommande stor renovering i vår förening, och det handlar om hissarna i hus 15, 17, 19 och 21. Just nu har styrelsens ekonomiska ansvariga uppgiften att räkna fram bra jämförelsesiffror så att vi ser kostnaderna för att byta ut hela hissen, eller reparera den gamla. 

Under v. 17 kommer företaget Ventillationskontroll att genomföra radonåtgärder i våra hus. Vi vill därför uppmana alla att läsa den lapp som under veckan kom i ditt brevinkast för mer information.

Den 23 april kl 10 är det dags för vårstädning igen. För att vi ska ha en trevlig yttre miljö vill vi att så många som möjligt hjälper till - det är då det blir som finast! För att känna den där extra moroten upprepar vi förra årets succé med utlottning av presentkort på ICA, men den här gången utökar vi antalet till tre presentkort. Så om vill du vara en av de lyckliga vinnarna, avsätt 2-3 timmar till att göra fint, stanna på lite fika så har du chansen att gå därifrån som vinnare, inte bara av ett ICA-presentkort utan också som en hjälte i vår förening!