Backadalen informerar december 2023

Kära medlemmar,
Här kommer en uppdatering från HSB Brf Backadalens styrelse.

Levande ljus
Tänk på att släcka ljusen. Styrelsen vill att alla lägenhetsinnehavare skall ha en fungerande brandvarnare, testa er brandvarnare som sitter i hallen. Felanmäl till HSB om brandvarnaren piper så sätter fastighetsskötaren upp en ny utan kostnad för er. Vi vill också påminna medlemmarna om att de måste ha giltiga hemförsäkringar.

Olovliga andrahandsuthyrningar
Mot bakgrund av flertalet påkomna olovliga andrahandsuthyrningar så kommer föreningen att aktivt utför kontroller av folkbokföringen. Uthyrning i andra hand är inte tillåtet utan styrelsens godkännande, ansökan återfinns på hemsidan: https://www.hsb.se/goteborg/brf/backadalen/boende/blanketterkopplat-till-bostadsratten/

Hjälp till att hålla avgifterna låga
Vi vill uppmana våra medlemmar att hjälpa till att hålla våra driftkostnader nere genom att använda vattnet varsamt och återvinna mer förpackningar. Driftkostnaden är en del av alla medlemmars månadsavgift.

Container
Vi har beställt en container perioden 2023-12-24 till 2023-12- 27 som kommer ställas ut vid miljöstationen på Körkarlens Gata. Denna är till för julklappspapper och ingenting annat.

God jul och gott nytt år!
Styrelsen HSB Backadalen