Information från styrelsen augusti 2023

28 augusti 2023 Nedan följer ett kort referat av ett urval ämnen som diskuterades under styrelsemötet i augusti 2023:
  • Bytet av staket på gård 1 mot gruppbostaden som skjutits upp från förra verksamhetsåret på grund av tidsbrist hos entreprenören påbörjades under v 34.
  • 2023/2024 är ett relativt lugnt år ur underhållssynpunkt och vi förväntas bygga vår likviditet inför kommande ommålning. Den enda större underhållsposten under verksamhetsåret utöver löpande underhåll av t.ex. värmepannor är upprustning av lekplatsen på gård 4. Planering av detta har påbörjats.
  • Föreningens årsstämma kommer äga rum onsdagen den 22 november. Eventuella motioner till stämman måste vara inlämnade till styrelsen senast 30 september. Vi föredrar att få motionerna via e-post till brfbatsmanstorpet(a)outlook.com, men det går även att lägga dem i styrelsens brevlåda vid gemensamhetslokalen. För mer info om hur man skriver en motion, se t.ex. Skriv en motion (hsb.se). Årsredovisningen kommer i år inte att delas ut i samtliga brevlådor utan kommer av miljöskäl och ekonomiska skäl i första hand göras tillgänglig digitalt. Om man vill ha en tryckt årsredovisning kan man kontakta styrelsen.
  • Likviditeten 2022-08-24 var 4,1 MSEK (inklusive 2 MSEK kortfristiga placeringar)