• Välkommen till Bockemossens hemsida!

    Bostadsrättsföreningen Bockemossen i Sävedalen.
  • Välkommen till Bockemossens hemsida!

    Bostadsrättsföreningen Bockemossen i Sävedalen.

Var med och bestäm - skicka in din motion till årsmötet eller anmäl dig som styrelseledamot

Snart är det väl ändå dags för vår och på våren är det återigen dags för årsmöte. Årsmötet kommer att hållas den 27 maj. Mer information och anmälningstalong kommer i era brevlådor. Har du förslag på förbättringar i föreningen? Skicka en motion till styrelsen! Motivera gärna varför ditt förslag ska klubbas igenom. Sista dagen att skicka in en motion inför årsmötet är den 31 mars. Vi söker också efter nya medlemmar till styrelsen på flera olika uppdrag, både stora och små. Om går i tankarna om att delta nu eller i framtiden eller har frågor, prata gärna med vår valberedning; Filip Klarsten, Catharina Sjöblom och Johan Mjöberg, eller haffa någon av oss i styrelsen. Kontaktuppgifter finns på hemsidan och i alla trappuppgångar.

Fiberinstallationen löper på som planerat

Fiberinstallationen är igång i våra lägenheter och löper på som planerat. Indragningen sker i etapper uppdelade på tre på tre olika delar av vårt lägenhetsområde. Det är bra att hålla koll på vilket område du tillhör då dessa områden inte helt överensstämmer med våra gator och nummer. Nu i januari har Mercuro börjat med område 1, som innefattar Utåkravägen 1, 3 och 2-18, samt Broängsvägen 1-7. I februari sker indragningen på Broängsvägen 2-22 samt Getekullsvägen 1-11. Slutligen får Getekullsvägen 6-28 fiber under mars månad. Hela indragningen ska vara klar i april. Mer information om dag och tider kommer i era brevlådor. Anslutningspunkten för routern kommer att vara i hallen. Vill man dra fibern längre in i lägenheten går detta att göra en egen överenskommelse med Mercuro. Detta till ett självkostnadspris. Var noga med att inte skriva på nya avtal för bredband/ TV och se gärna över eventuell bindningstid. Vi räknar med att kunna koppla upp systemet under april månad. Exakt datum kommer kommuniceras när det närmar sig.

Var med och väx i vår nya trädgårdsgrupp

En ny trädgårdsgrupp har startat i föreningen. Fokus just nu är bland annat fler fina buskar och träd, bärbuskar, fruktträd och odlingslådor. 21 personer var enligt enkäten intresserade av odlingslådor. Vill du ha odlingslådor eller annat i området meddela detta till Erika Daly, så samlar vi ihop oss för planteringsstart till våren. Kontaktuppgifter finns på hemsidan och i alla trappuppgångar. Eller här: Mail: daly.erika@icloud.com Telefon: 0706788870