Föreningsnytt Juni

21 juni 2023

Årsstämman 29 maj

Hölls i Vallhamra aula. De förslag som förelåg inför årsmötet vad gäller exempelvis omval/nyval av styrelsemedlemmar, revisorer, valberedning och arvoden röstades igenom med bred majoritet. De nya stadgarna som presenterats antogs (beslut 1 av 2). Föreningsstämman bestämde också med stor majoritet att ansluta fiber till alla lägenheter i området samt att ingå gruppavtal med Telenor när det gäller bredband och tv-tjänster enligt det beslutsunderlag som delats ut innan stämman. Styrelsen vill uppmana alla i föreningen att inte teckna nya avtal gällande bredband och tv-tjänster i detta skede.

 

På konstitueringsmötet direkt efter årsmötet fick styrelsen följande ansvarsfördelning:

Ordförande:                         Lars Renström

Vice ordförande:                  Margareta Ohlsson

Sekreterare:                         Inger Zelizi

Vice sekreterare:                  Patrick Anderberg

Kommunikationsansvarig:    Erika Daly (ny)

Suppleanter:                         Henrik, Zelizi (ny), Filip Blenström och Joakim Ringdahl

 

Övriga förtroendeposter:

Revisor:                               Lena Åseskog

Revisorsuppleant:                Sofia Johansson

Valberedning:                      Filip Klarsten (ny), Catarina Sjöblom (ny) och Johan Mjöberg (ny)

                                                

Vi vill från föreningens sida passa på att rikta ett stort tack till Sofia Strandberg som avgick i samband med årsmötet för hennes fina insatser under de år som hon deltagit i styrelsens arbete.

 

Ny förtroendeperson från Nabo

Alexander Berg kommer att ersätta Anders Jonsson som förtroendeperson framöver och han har redan börjat så smått att ta över de olika arbetsuppgifterna från Anders. Under sommaren kommer de båda att arbeta växelvis och under augusti månad kommer Alexander fullt ut att axla ansvaret som föreningens förtroendeperson.

 

Sommartider på expeditionen

Vi kommer som tidigare år att hålla stängt vissa veckor under sommaren. Expeditionen kommer vara obemannad och stängd följande veckor:  Vecka 26-28 i juli samt vecka 31-32 i augusti.

 

Vill man ha hjälp med parkeringskort, gästlägenhet och liknande ärenden som rör de veckor då expeditionen är stängd så behöver man alltså höra av sig i god tid innan och under de veckor som expeditionen är bemannad. Telefontiderna till vår fastighetsservice fungerar som tidigare år utan avbrott hela sommaren.

 

Till sist. Tänk på att det är förbjudet att förvara gasolflaskor inne i samtliga av föreningens lokaler.

Mycket glas sommar önskar Styrelsen!