Föreningsnytt mars

28 mars 2022

Nya anslagstavlor
I alla trappuppgångar sätts nu nya anslagstavlor upp för att rymma nyhetsbrev och annan information från föreningen. Arbetet förväntas vara klart inom någon vecka.

Schaktarbeten vid Getkullsvägen
Tele 2 kommer under våren att ersätta en gammal ledning med en ny fiberanslutning, vilket kommer att fordra ett grävningsarbete vid gräsmattan mellan Getekullsvägen och Ugglumsleden. Detta gör det möjligt att senare installera fiber till alla föreningens lägenheter i framtiden. Just detta ledningsarbete är något som utförs av Tele 2 i egen regi och bekostas helt av Tele 2.

Årsmöte 30 maj
I år kommer vi att kunna hålla ett fysiskt årsmöte, och datumet är satt till måndagen den 30 maj kl 18.00. Motioner inför mötet kan lämnas till expeditionen eller föreningens e-post senast 31 mars. Kallelse delas ut i postfacken senare i vår.

Försvunnen säckkärra
Föreningens säckkärra verkar ha fått fötter och vi har inte lyckats hitta den. En ny kommer att köpas in och förvaras på expeditionen för utlåning. Om du vet var den gamla säckkärran finns ta kontakt med vår förtroendeperson.

Inglasning av balkonger
Samarbetsavtalet med entreprenören Lumon för inglasningen av balkongerna är påskrivet. Lumon arbetar i skrivande stund med att hjälpa föreningen att få ett slutbesked av de redan inglasade balkongerna. Detta är ett krav från kommunen för att kunna ansöka om nytt bygglov. De som är intresserade av att glasa in sina balkonger kommer bjudas in till ett informationsmöte när alla praktiska frågor är klara med Partille kommun.

Parkeringskort hämtas på expeditionen
Till dina övernattande gäster med bil som stannar flera nätter kan du låna parkeringskort på expeditionen under öppettiderna. Vi kan tyvärr inte dela ut parkeringskorten på andra tider.

Årets påskhare – äntligen dags att ansöka om prestigeuppdraget
Förra årets påskhare har i år tjänstledigt för att ta hand om en ny kull med ungar. Därför undrar vi om det finns en ersättare som skulle kunna dela ut påskgodis till barnen i föreningen under en timme dagtid på skärtorsdag, långfredag eller påskafton. Den som söker bör trivas bra i varm polyesterpäls, tycka om att leka med barn och kunna motstå frestelsen att äta upp allt godis själv. Nominera dig själv (eller din mamma eller pappa) till brfbockemossen@outlook.com senast 4 april.

Med vänliga hälsningar

Styrelsen