Medlemsinformation April/Maj 2024

15 april 2024

◾ Välkomna på årsmöte7/5 18:30! Mötet hålls i föreningslokalen på 7:an. Separat kallelse, dagordning, ombudsfullmakt, årsredovisning och inkomna motioner (och svar) kommer att delas ut till alla lägenheter inom den närmsta tiden.

◾ Styrelsen kommer framöver ta ett omtag kring hur vi ska nyttja våra gemensamma lokaler, då det finns olika behov och önskemål från våra medlemmar. Under årsmötet kommer styrelsen öppna för diskussion gällande våra gemensamma lokaler.

◾ Under påsken skedde ett inbrott i källaren 9:an. Styrelsen jobbar nu för att vi snabbt får brytskydd på alla dörrar som leder direkt in till källargångarna. Felanmäl direkt till HSB om ni upptäcker någon dörr i våra hus som inte fungerar som det ska!

◾ Vi vill uppmana alla våra medlemmar att inte gena över gräsmattan som finns mellan 9:an och cykel- och gångbanan utmed Virginsgatan. Gräsmattan ägs av en annan BRF som bett oss om hjälp för att minska det slitage som blir när många går där för att ta sig till/från våra hus och/eller upp till Skatås.

Med vänlig hälsning, Styrelsen