Enligt Lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med kakor få information om:

Besökaren ska också samtycka till att kakor används.

Föreningen

Bostadsrättsföreningen Kranskötaren består av 79 lägenheter samt ett fåtal lokaler. Föreningens lägenheter och lokaler är fördelade på fem hus som byggdes mellan 1948-1949.
  • 27 st 2:or (yta 52 kvadratmeter)
  • 1 st 2:a (yta 75 kvadratmeter)
  • 39 st 3:or (yta 64 kvadratmeter)
  • 12 st 4:or (yta 82-84 kvadratmeter)

Löpande underhåll har skett beträffande el, stam- och takrenovering. Husen är tilläggsisolerade. Energideklaration är utförd 2008 av HSB Göteborg, denna visade att byggnadernas energiförbrukning var 101 kWh/m² och år, varav el 8 kWh/m². Marken upprätthålls med tomträtt där avtalstiden löper ut år 2017.

Föreningen har även 32 parkeringsplatser, samtliga placerade längs med Wingårdsgatan 10 och hyrs ut. Kontakta HSB om ni önskar hyra parkeringsplats. Föreningen äger inga garage. De som ligger utefter Wingårdsgatan är en fristående ekonomisk förening (Kärralunds Garageförening).

Förenings gatuadresser är Kärrhöksgatan 3 A-C, 5 A-C, 7 A-B och 9 A-B samt Wingårdsgatan 10 A-C.