Medlemsinformation Augusti/September 2023

01 augusti 2023

■ Filter till friskluftsventiler; Då ett beslut togs 2016 (men inte lades in i någon "attgöralista" därför missats) om att filterbyte skall samordnas och för att det är viktigt att ALLA byter regelbundet kommer vi dela ut filter till alla i vinter. De som redan köpt nya får se detta som en möjlighet till ett tätare byte. Framöver kommer filter delas ut vartannat år.

■ Trivseldagen är planerad till 14/10, hoppas många av er kan delta!

■ Inom kort kommer en kallelse i brevlådan till en extra föreningsstämma som rör laddstolpar. Information och frågor tas i samband med detta mötet. I kallelsen kommer även mer information angående förslaget att installera laddstolpar. 

■ Pga cykelstöld i källaren och att obehöriga personer setts gå in i våra hus så är det väldigt viktigt att vi alla är noga med att stänga våra dörrar till både källaren och entréen så att inga obehöriga kommer in. 

■ Ställ inte era privata saker och skräp i allmänna utrymmen! Detta på grund av att det är våra utrymningsvägar och saker blir till hinder och ökad brandrisk. Detta gäller alla privata saker och även tillfälligt! Förvara i era förråd och släng i oktober då containern kommer! Tillsammans kan vi säkerställa vår brandsäkerhet!