Nyheter augusti 2021

26 augusti 2021

Här kommer lite nyheter från styrelsen:

STÄDDAG: Lördagen den 18 september kl 10 kommer vi att ha en gemensam städdag i föreningen. Välkomna att vara med allihop. Vi avslutar som vanligt med att föreningen bjuder på pizza/sallad. Innan städdagen är det viktigt att allt som står i källargångar och trappuppgånger plockas undan, det som fortfarande står kvar kommer att slängas på städdagen.

TVÄTTSTUGAN: Påminnelse om våra regler: Läs igenom skylten med trivselregler som hänger på anslagstavlan utanför tvättstugan. Vi uppmanar alla att städa ordentligt efter användning av tvättstugan, och endast EN tvättid får bokas åt gången. Är det något som går sönder så felanmäl till HSB, förutom när det gäller torktumlaren, om den krånglar så kontakta styrelsen. Detta beror på att den är rätt gammal och vi vill inte lägga pengar på att laga den, när den ger upp kommer vi att köpa en ny.

MOPEDER: När det gäller parkering av mopeder vill vi klargöra vad som gäller: Vänligen meddela boende och gäster som åker moped att INTE parkera på våra gästparkeringar utan ställa mopeden utanför parkeringarna, t ex bakom garagen. Om någon önskar hyra en parkeringsplats för moped går det, i mån av lediga platser. 

Väl mött på städdagen alla som har möjlighet :)

Vänligen, Styrelsen, brf Nordgården