Nyheter maj 2021

26 maj 2021

* Årsstämman: Som ni ser i kallelsen så blir det ingen vanlig årsstämma i år, i stället träffas styrelsen själva och medlemmarna poströstar. Glöm inte att lämna in ifyllt formulär för poströstning senast den 2 juni i brevlådan utanför föreningslokalen i 30B (inte 30A som det felaktigt står i formuläret).

* Påminnelse om batteribyte i brandvarnare: batterier och lista att skriva upp sig ligger fortfarande i föreningens brevlåda i 30B och väntar på några av er, vi har tidigare mejlat ut att vi önskar att alla byter sina batterier samt kollar att det funkar, därefter skriver upp sig. Om några dagar börjar vi knacka dörr och hjälper er som ännu inte hunnit göra detta.

* Nu är det många som renoverar sina badrum och i samband med detta skickas pantsättningsbrev till HSB om man tar lån på banken. Ni som är på gång: det ska inte skickas till föreningens adress här på Lindvägen utan HSB i Göteborg hanterar detta, så uppge denna adress till banken: HSB Göteborg, Boendeservice, Box 31111, 400 32 Göteborg boendeservice.gbg@hsb.se 

* Det kommer in väldigt trevliga idéer till oss i styrelsen om hur man kan piffa upp vår fina tomt med fruktträd, buskar och blommor, och göra fint på grillplatsen. För detta krävs ett engagemang av ett antal medlemmar då det är en del jobb med att göra iordning, plantera och sedan sköta om. Därför undrar vi om det finns medlemmar som skulle vilja vara med i en trädgårdsgrupp, så får vi se om det blir tillräckligt många för att starta upp.

* Mer om trädgård: För den som vill plantera bara för sin egen del tänkte vi så här: På grusplanen under tvättställningarna bakom hus 27 kan vi ställa upp pallkragar för dem som önskar, kontakta styrelsen i så fall så fixar vi det.

Med vänliga hälsningar, 

Styrelsen, brf Nordgården