Nyheter februari 2021

16 februari 2021

* Reliningen: Arbetet med reliningen går bra, allt rullar på som det ska. Tack för ert tålamod med detta stora arbete och alla eventuella praktiska bekymmer det kan vålla i vardagen!

* Årsstämma: Årets stämma blir den 3 juni kl 18:30, boka in det redan nu! Form för stämman eller plats får vi ta ställning till närmare i tid.

* Engagera dig i föreningen: Fundera gärna på om du skulle vilja engagera dig i vår förening, kanske genom styrelsearbete eller annat, hör av dig till oss i styrelsen om du har tankar om detta.

* Att bo i bostadsrätt: Ibland får vi i styrelsen frågor av medlemmar där vi märker att alla inte riktigt vet vad det innebär att bo i en bostadsrättslägenhet. Det är föreningens stadgar som reglerar allt arbete i en bostadsrättsförening, och där kan man läsa om medlemmars skyldigheter och rättigheter mot föreningen. Våra stadgar hittar du här på hemsidan under rubriken "Om föreningen".

En sak som vi vill påminna alla medlemmar om är ha en hemförsäkring med bostadsrättstillägg som man måste ha när man äger en bostadsrätt. Bostadsrättstillägg är en tilläggsförsäkring till hemförsäkringen och den gäller till exempel för egendom som tillhör bostadsrättsföreningen men som du är underhållsskyldig för. Några exempel på det är ytskikt och rördragning i badrummet eller läckage från tvättmaskin eller diskmaskin som skadar bostadsrättsföreningens egendom.

Mycket information går att hitta på vår hemsida, titta gärna här när du har frågor.

* Avslutningsvis: det finns ledigt garage, så anmäl eventuellt intresse här under rubriken "Mitt boende".