Nyheter från styrelsen september 2020

06 september 2020 Städdag. Köksluckor. Relining 2021. Badrumsrenovering.

* Välkommen med på föreningens städdag lördagen den 26 september, vi möts vid flaggstången kl 10.

* En medlem har bytt ut sitt kök, och de gamla luckorna  (standard i våra lägenheter) som är i gott skick står i pingisrummet, det är bara att hämta om någon behöver byta ut några luckor. De kommer att stå där till städdagen, då kör vi bort dem. Pingisrummet finns i källaren i 32A, gå ner för trappan och in till vänster. (Varför inte passa på att spela lite pingis också!)

* I början av januari kommer renovering av våra stammar att ske, i form av relining, vilket är ett enklare och snabbare alternativ till stambyte. Mer information kommer under hösten.

* Badrummens skick: Det är snart 30 år sedan våra badrum renoverades och risken för läckage är stor. För dem som inte själva gjort iordning sina badrum sedan dess behöver de nu åtgärdas. Vi kan få ett bättre pris om vi går ihop. Föreningen kommer inte att stå som ansvarig för detta, det är medlemmarna själva som får beställa arbetet, men en medlem hos oss kommer att ta in offerter för en enklare billigare variant och en variant med helkakling, så får man välja. Detta kommer att ske till våren. Mer info kommer.