Nyheter från styrelsen

10 mars 2020

Nyheter från styrelsen:

Det finns ett extraförråd ledigt i hus 32.

Boka in årets stämma som blir den 13 maj. Motioner ska ha inkommit senast den 31 mars. Ni kan såklart alltid komma med förslag till styrelsen om ni har idéer, när som helst under året.

På årsstämman har vi som vanligt val till styrelsen. Vi behöver fler personer i styrelsen, då några står i tur att avgå som inte kommer att fortsätta. Fundera på om det kan vara något för dig, och hör av dig till någon i styrelsen om du har frågor om vad det innebär att vara styrelseledamot.

Kom ihåg att vi alla som bor och är medlemmar i brf Nordgården äger dessa fastigheter tillsammans, så om du ser något som behöver åtgärdas i våra gemensamma utrymmen så felanmäl detta direkt till HSB. Ser du något som du själv kan göra, kanske med hjälp av en granne, ta gärna tag i det (t ex ställa tillbaka bortflugna studsmattor el dyl). Kanske du har idéer, kom med förslag till oss i styrelsen vad vi kan göra tillsammans eller som du vill göra själv, såsom trädgårdsidéer eller annat. Fundera gärna på vad du skulle kunna bidra med som styrelseledamot under ett par år, eller längre. 

Med vänliga hälsningar, Styrelsen