Björnbärsinfo juni 2016

17 juni 2016

 

BJÖRNBÄRSINFO - Juni 2016

 

 

Byte entrétak
Arbetet med entrétaken kommer att påbörjas under v 28. Särskilt utskick kommer att delas ut till samtliga hushåll där mer information ang installationen och tillträde till bostaden kommer att finnas.

Sophämtning
Gör som många redan gör, ta med flaskor och skrymmande emballage för återvinning till återvinningsstationerna när ni ändå åker. Det förekommer att det ställs s.k. grovsopor och färgburkar i våra miljöbodar, det ska köras till återvinningscentralerna – följ länken nedan eller gå in på Örebro Kommuns hemsida så ser du återvinningscentralernas öppettider.

http://www.orebro.se/305.html

 

Lediga parkeringsplatser

Det finns 2 st parkeringsplatser med el lediga, nr 28 på den övre parkeringen och nr 48 på den nedre parkeringen. Kontakta vicevärden om du är intresserad.

  

Stadgar

Våra nya stadgar antogs på årsmötet – dessa har delats ut till samtliga hushåll och kommer även att finnas tillgängliga på vår hemsida.

Större frågor som styrelsen arbetar med just nu

  • Vi tittar över utformningen av häckar/staket och utbyggnader i området för att få ett mer enhetligt utseende och ett mer attraktivt område. Vi återkommer med mer information om detta efter sommaren.

  • Vi har även tittat på problemet med istappar på 2-våningshuset med nr 173-189. Vi har haft 2 st firmor här som är experter på isolering som har föreslagit att vi bör tilläggsisolera. Styrelsen har beslutat att göra detta inför vintern 2016 i den fastigheten.

  • Vicevärden kommer att gå runt och påminna de hushåll som inte håller efter sina trädgårdar. Om man inte själv har möjlighet att sköta sin trädgård kan man t.ex kontakta GMS som sköter våra gemensamma grönytor. Telefonnumret till GMS är 073-510 32 03.

 

 

Släpkärran

Släpkärran finns att låna på parkering nr 1 – om det uppstår problem eller uppkommer skador på den när du lånar den – kontakta vicevärden. Det finns även släpkärror att hyra uppe vid ST1-macken för en billig penning.

Vår hemsida

Ovan information finns även på vår hemsida – gå gärna in och titta!

 www.hsb.se/malardalen/brf/Bjornbaret

 

 

Vi får önska alla en skön sommar!

 

 

 

Styrelsen BRF Björnbäret